Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
Töltés közben lehet használni? Esetleg WP-vel ki tudod próbálni? Érdekelne, hogy a hívó nevét kiírja vagy sem.
-
Paulo5577
csendes tag
Nézd én több fülhallgatót is kipróbáltam teljesen más a hangzás világa egy vezetékmentes fülesnek erősítő rész nélkül, arról nem beszélve, hogy itt kapott egy kis tuningot, ami nincs meg minden headsetben. Hidd el jó az a vezeték. Ill. itt nem a telefonodhoz kell nyúlkálnod. Én akkor szoktam széttörni a vezetéket itt szépen a nyakadon lóg, és gyegébb telefonnál szerintem aranyat ér. Bár tudnám mi dolgozik benne.
-
Wolfi88
csendes tag
Jó, hogy vanbenne beépített rádió meg erősítő, de még mindig nem tudok elmenni amellet, hogy ha vezetékmetes headset akkor miért is van hozzá vezetékes füles.
Számomra a vezetékmentes headaset a vezetéknélküli szabadságot biztosítja eró nem kell attól tartanom, hogy újra megszakadhat a kábel.
Igaz ez csak az én eszemélyes véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD+,i5-4200U,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest