Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Több hétig volt nálam miix 2 8", ugyanúgy belaktam, mint az asztali gépet és ugyanúgy elment rajta a böngésző, meg a zene. Pont olyan pesszimista voltam a géppel használat előtt, mint te.
De a nyújtott teljesítmény meggyőzött. Ami miatt a végén nexus 7-re cseréltem az az, hogy asztali mellé nekem csak tablet kellett, másik asztali win nem. Ha lett volna rajta még 1 usb és egy hdmi, akkor jó eséllyel eladtam volna az asztalit és ez marad. Így viszont 30k-t egy tablet meg a nagy gép. Ha a helyén kezeled a teljesítményt, teljesen jó.
Mert ugye ha a 2 éves hw teljesítménye ma is jó, minek cserélni?
-
Polllen
félisten
Szerintem próbáld ki, hogy mit tud. Utána formálj véleményt. Az egység sugarú user pedig nem fog 4 tabot használni és nem fogja az 5. filmet letölteni. Az elsőről még tudja mi az, de zavarni fogja, hogy minek annyi nyitott ablak, a másodikról meg annyit tud, hogy hja, lehet tölteni, de igazából inkább megnézi bőngészőből streamelve. Amiről nem tudja, hogy stream, csak azt, hogy olyan, mint a youtube.
-
Polllen
félisten
Ez a dokkoló blokkolja az kijelző tapicskolást más masinánál is láttam/tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi