Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Köszi a cikket, biztos hasznos lesz néhány friss áttérőnek vagy áttérésen gondolkodónak.
Párral azonban nekem más tapasztalataim voltak...
"Jobb megoldás a Transmission, mely hasonlóan fejlett szolgáltatásokat kínál, és olyannyira kedvelt Unix-like körökben, hogy gyakran NAS-ok beépített alkalmazásai között is szerepel."
-- jobb híján. Nálam a Transmission borzasztó pocsékul teljesített sebesség terén. Ez kb. 1.5 éve volt, lehet, hogy azóta változott, de amit felraktam utána, sokkal jobb volt a feltöltési sebessége, funkciógazdagabb és értelmesebb fícsörökkel volt ellátva. Sajnos már nem emlékszem a nevére, annyira nem vagyok torrentezős, hogy csak párszor használtam.
"Linux alatt a DigitKam nyújtja a legprofesszionálisabb szolgáltatásokat"
Nem tudom, mitől lett ez a "legprofesszionálisabb". Erősen kétlem, hogy egy GIMPnél vagy egy RawTherapee-nél többet tudna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest