- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Köszi a cikket, biztos hasznos lesz néhány friss áttérőnek vagy áttérésen gondolkodónak.
Párral azonban nekem más tapasztalataim voltak...
"Jobb megoldás a Transmission, mely hasonlóan fejlett szolgáltatásokat kínál, és olyannyira kedvelt Unix-like körökben, hogy gyakran NAS-ok beépített alkalmazásai között is szerepel."
-- jobb híján. Nálam a Transmission borzasztó pocsékul teljesített sebesség terén. Ez kb. 1.5 éve volt, lehet, hogy azóta változott, de amit felraktam utána, sokkal jobb volt a feltöltési sebessége, funkciógazdagabb és értelmesebb fícsörökkel volt ellátva. Sajnos már nem emlékszem a nevére, annyira nem vagyok torrentezős, hogy csak párszor használtam.
"Linux alatt a DigitKam nyújtja a legprofesszionálisabb szolgáltatásokat"
Nem tudom, mitől lett ez a "legprofesszionálisabb". Erősen kétlem, hogy egy GIMPnél vagy egy RawTherapee-nél többet tudna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Képregény topik
- Steam topic
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- iPhone topik
- Mini PC
- Milyen program, ami...?
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest