Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
udash
csendes tag
Sziasztok!
CD/DVD-re szerintem a legjobb a K3B. Kicsit furcsálom, hogy IrfanView vs. GIMP, anyhow, a legtöbb helyen a GIMP fel van tüntetve, mint GNU Image Manipulation Program, és a legtöbb program ikonja is valamilyen szinten reprezentálja, hogy kb mi is az. Nekem több, mint 10 év linux alatt sosem volt olyan problémám, hogy "jaj de hülye neve van, nem tudom mi ez!!!". Más, régóta nagyon sajnálom, hogy az Ubuntunak lett nagy neve a világban, mert nem a legjobban képviseli a linuxot, valóban jóval lassabban képes működni, mint egyéb disztribúciók.
Szerintem a legtöbb alapfunkciós programnak semmi baja nincs, kicsit divat lett, hogy ha valaki úgy gondolja magáról, hogy ő ért a számítógéphez, akkor aztán n+1 funkciós programot akar használni mindenre ( tisztelet a kivételnek )
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gyermek PC játékok
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest