Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Igazából ami emlékezetes maradt:
-A Huawei bénázása a bemutatón. Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy ekkora cég ilyen gyatrán mutassa be az új készülékeit. Ettől függetlenül a P10 Plus nekem tetszett (csak hát túl drága...).
-Az, hogy a HTC továbbra se érzi, hogy hol hibázik, milyen döntések hatására csúszik egyre csak lefele....
-Az LG Ken Hong interjú. Marketingesnek nagyon jó Ken, de közben akkora marhaságokat és hazugságokat hoz össze, ami 2 agysejt felett rendelkezőknek nem picit teszi hiteltelenné Ken bácsikát (miért nem kell az EU piacra prémium DAC és/vagy vezeték nélküli töltés, hogy piackutatást végeznek erre (a G5 moduláris rendszerére is akkor ezt tették?), stb.). A G6 maga jónak tűnik (bár a 3300-as aksit én keveslem), meglátjuk, ki tudják-e húzni magukat a csávából, ahova saját maguk miatt kerültek...
-A kis kínai gyártók erőlködése. Doogee, Vernee, UleFone, Gionee stb. Amelyekben az eddigi minőségüket tekintve nem nagyon tudok hinni.
-Hogy ismét hallhattam az Ubuntu mobil OS-ről. Anno nagyon bíztam benne, Nexus 4-re fel is raktam, de annyira bugos volt, hogy gyorsan vissza is raktam az Androidot.
-A Nokia visszatérése. A 3310 mondjuk inkább csak marketingfogásnak jó, mint telefonnak (szerintem azért 2017-ben 16MB belső tárhellyel bármit is kihozni botrány...), a Nokia 3, 5, 6 készülékek picit el vannak csúszva HW terén, de tényleg drukkolok a Nokiának, hogy visszatérjenek...
-Végül pedig: mintha picit tanácstalannak érezném a telefongyártókat. Mintha maguk sem tudnák, hogy pontosan merre kellene továbbmenni. Figyelemre méltó, hogy a Xiaomi Mi Mix-et egyetlen gyártó sem akarta 'lemásolni', pedig nemrég attól volt hangos a sajtó, hogy hát mekkora dobás már a Xiaomi szuper-csúcs telefonja. Alapvetően a fejlődés köre abban merül ki, hogy még erősebb HW, esetleg egy jó kamera (ma már ez sokaknál alapból két optikát jelent)... és kb. ennyi. Nincsenek nagyon trendek, az LG G5 bukása után a Motorola moduláris rendszere mondjuk bátor (de nekem nem tetszik), de kb. ennyi, ennek lehet örülni innováció terén (a Fairphone elképzelése tetszik - az ára nem...).
-Mindenek felett pedig valahol botrányosnak tartom, hogy csak pár gyártó speciálisan erre a célra kihozott telefonjában láthattunk komolyabb aksit (ilyen téren meglep, hogy szinte a nagyobb gyártók közül csak az LG X Power2 láttuk, amely viszont a szánalmasan gyenge MT6750 SoC-al lett szerelve). Mintha derogálna normális méretű aksit szerelni akár egy csúcs telefonba. Itt most visszautalnék az LG G6-ra és a 3300mAh-s aksiméretre, vagy a Sony XZ idei kiadására (továbbra is 2900mAh), még a P10 is csak 3200mAh (a P10 Plus 3750mAh-s értéke a ritka kellemes meglepetések esete). Emberek, egy Xiaomi Redmi 3S-ben 4100mAh-s aksi volt!!! Ennyire vakok a gyártók?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3547,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest