Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tDr1v3r

veterán

válasz Szevam #31 üzenetére

Értem a gondolatmenetedet, de szerintem ez annyira nem előhozható. Vannak viselkedésterápiák rá, de szerintem pl. az én esetemben (aki egy könyvet se igen tud elolvasni sokszor) nem alkalmazható, nincs meg rá az a figyelem... igen, irónikusan pont az amivel küzdök, de jelzem hogy csak pár online fellelhető tippet próbáltam, nem szakembernél voltam.

Azért az ADHD is egy skálán mozog, van akinek annyira gyenge hogy rutinokkal felül tud rajta kerekedni, van aki nem. Én sajnos utóbbi vagyok, nekem azért gyerekkorom óta ment a "radar alatt", sajnos meg is látszik a tanulmányi eredményeimen és a mentális higiéniámon hogy sokan szimplán hülyének néztek évtizedekig, pedig csak rosszul fejlődött az agyam.

A meditációt nemrég próbáltam kicsit "modernebb" köntösben (vettünk egy Meta Quest headset-et barátnőmmel, és azon a LIMINAL alkalmazást ami hasonló), de egyelőre nem tudott lekötni annyira.

Teszt alatt nem tudom mit értesz, gondolom azt az online kérdőívet. Nekem hivatalos papírom van róla, DSM-5, ASRS teszteket mindenképp töltöttem amikor volt a diagnosztika, meg mellé SCID-5 explorációs is volt (ez nem tudom mennyire ADHD specifikus).

Gyógyszeripar: ez elég parás, igen. Szokott készlethiány lenni (főként a Ritalin-t érintette utóbbi időben + Bitinex bizonyos kiszereléseit), ez vagy olyan hogy beleesünk, vagy nem... én próbálok tartalékolni valamennyire a gyógyszerrel (ha tudom hogy este alkoholizálok nem veszem be a második dózist), de rémisztő igen.

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

Új hozzászólás Aktív témák