Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrGonzo22

őstag

válasz volvoguy #8 üzenetére

Szerintem pedig ez annak a jele, hogy a fejlesztők szemét munkát adtak ki a kezükből, 2008-ban nehogy már elfogadható legyen, hogy arra kelljen figyelni, azt kelljen megtanulni, hogy az a faág tényleg ottvan, avgy sem... Ez botrány 94-ben azt mondom ok, de annka már 14 éve...
    Az pedig, hogy egy mmorpg questchain-jének jobb a sztorija mindent elmond a játékról, mert ott a quest csak egy a millió sok dolog közül, itt pedig más nincs is.
    Engem 2 év WoW után 4x1,5 óráig kötött le (csak azért folytattam, mert olvastam a sok + review-et), egyszerű, bugyuta combat, botrányos irányítás (ezt sem egy mmo, sem egy fps meg sem engedheti magának, egy offline rpg-nek pedig nagyon nem kéne), unalmas, előre látható sztori, nevetségesen kidolgozatlan inventory, stb. Ez mind azt igazolja, hogy egy tákolmányt adtak ki kész játékként. Ami pedig az én szememben elfogadhatatlan, mert félig megsütött kenyeret sem szokás a pékségekben forgalmazni. (Bár az idő előtt a közértekbe kerülő, nem teljesen végigérlelt sajtok, és szalámik sajnos már megjelentek...)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés