Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Szerintem pedig ez annak a jele, hogy a fejlesztők szemét munkát adtak ki a kezükből, 2008-ban nehogy már elfogadható legyen, hogy arra kelljen figyelni, azt kelljen megtanulni, hogy az a faág tényleg ottvan, avgy sem... Ez botrány 94-ben azt mondom ok, de annka már 14 éve...
Az pedig, hogy egy mmorpg questchain-jének jobb a sztorija mindent elmond a játékról, mert ott a quest csak egy a millió sok dolog közül, itt pedig más nincs is.
Engem 2 év WoW után 4x1,5 óráig kötött le (csak azért folytattam, mert olvastam a sok + review-et), egyszerű, bugyuta combat, botrányos irányítás (ezt sem egy mmo, sem egy fps meg sem engedheti magának, egy offline rpg-nek pedig nagyon nem kéne), unalmas, előre látható sztori, nevetségesen kidolgozatlan inventory, stb. Ez mind azt igazolja, hogy egy tákolmányt adtak ki kész játékként. Ami pedig az én szememben elfogadhatatlan, mert félig megsütött kenyeret sem szokás a pékségekben forgalmazni. (Bár az idő előtt a közértekbe kerülő, nem teljesen végigérlelt sajtok, és szalámik sajnos már megjelentek...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- ASUS notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BMW topik
- Fotók, videók mobillal
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, MEMÓRIA ÉS SSD NÉLKÜL
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, 8GB DDR4 RAM, JOGTISZTA WINDOWS 11
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független megkímélt
- Dell Latitude 5400,14",FHD,i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest