- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Aha mostmég. Én is ekkorával kezdtem. igaz az hd ready volt és nemokos = buta.
Most egy 54 colos van.De az okos részét alig használom.
Egyébként szerintem butaság ez a nemtévézek dolog. Jó oké állandóan marom magam én is, hogy deszar a műsor, de például vb-t, vagy olimpiát, vagy vízilabdát vagy forma 1-et nzek az m1-en hd-ben. Hát nagyon is jó dolog.
-
-
The DJ
addikt
Nagyjából ennyi, igen. Wifin keresztül használom, de ha kevés a sávszél akkor UTP-n is működik természetesen. Egy hálózatban kell lennie az eszközöknek, de gondolom ez egyértelmű. A Serviio programban beállítottam a médiatárat, hozzáadtam a mappákat ahol a filmeket tárolom és aztán TV-n kiválasztom a Serviio-t, mint bemeneti forrást és aztán tudok keresni, szűrni és válogatni a PC-n található mappákból. A film elindítása után pedig természetesen lehet szüneteltetni és tekerni előre-hátra is. Ezzel sok DLNA kliensnek gondja van, nem mind támogatja rendesen, de a Serviio esetében eddig minden filmnél és sorozatnál működött.
-
Gratulálok a termékhez, de egy kérdésem lenne a DLNA-val kapcsolatban. Hogy működik a dolog? A TV távirányítójával kiválasztod a laposon lévő filmet, és ugyanúgy tudod kezelni, mintha a lapos előtt ülnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Karácsony közeledtével megleptem magam egy LG 32LN575S Smart TV-vel. Elég jó áron sikerült hozzájutni és egyelőre...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest