Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• *Ropi*

félisten

válasz pinnacle #4609 üzenetére

"Androidos médiaboxal, HDMI-n nincs sávozás a monitoron."

Jó lenne, ha leírnád azt is, hogy melyik monitor milyen kábellel, milyen portról hajtva volt tesztelve akkor, amikor a Benq-n voltak az elszíneződések és most, amikor az Eizo-n vannak, mert így, referencia nélkül nem értelmezhető a jelenség. Ahogyan az alaplapod pontos típusát is kérdeztem már, ha ugyanis saját VGA útválasztót használ (pl.: Lucid Virtu MVP), akkor 8 Bitnél többet sehogy sem lehet belőle kifacsarni - és ez hatással van a gradációs görbékre (a sávozódásra) is.

"Ezeken a beállításokon valamit változtatnátok?"

Jók úgy, ahogy vannak. A színkezelésben a "speciális" fülön mi van beállítva?

"Szőke nő arcán, médiaboxról sem volt lehet piros folt..."

Most akkor folt, vagy nem volt? :D Lehet? :DDD

"...lehet kuyarashi neked is a monitor erősíti..."

Abban az esetben erősíti, ha nem színkezelt alkalmazásban nézed a képet (pl. Windows képnézegető - ezért kérdeztem korábban, hogy melyik monitoron milyen programmal nézted a képeket).

Szerintem olvasd át újra, amiket korábban írtunk! :)

• kuyarashi

őstag

válasz pinnacle #4609 üzenetére

Érdekes.

Én például nem nagyon szoktam az Nvidia vezérlőpultjában semmit állítgatni, de majd *Ropi* megmondja. A gammának szerintem nem 1.0-nak kellene lennie, hanem mondjuk 2.2-nek.

A sávosodásról egy angol nyelvű teszt utáni hozzászólásban olvastam. 2-en is írták, az egyik viszont színes sávokat látott. Aki csak a szürke átmenetben, annak javasolták a DP port használatát, de ezután nem folytatódott a beszélgetés, tehát azt sem lehet tudni, hogy az ember végül is melyik portról nyomta.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés