- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
pinnacle #4609 üzenetére
"Androidos médiaboxal, HDMI-n nincs sávozás a monitoron."
Jó lenne, ha leírnád azt is, hogy melyik monitor milyen kábellel, milyen portról hajtva volt tesztelve akkor, amikor a Benq-n voltak az elszíneződések és most, amikor az Eizo-n vannak, mert így, referencia nélkül nem értelmezhető a jelenség. Ahogyan az alaplapod pontos típusát is kérdeztem már, ha ugyanis saját VGA útválasztót használ (pl.: Lucid Virtu MVP), akkor 8 Bitnél többet sehogy sem lehet belőle kifacsarni - és ez hatással van a gradációs görbékre (a sávozódásra) is.
"Ezeken a beállításokon valamit változtatnátok?"
Jók úgy, ahogy vannak. A színkezelésben a "speciális" fülön mi van beállítva?
"Szőke nő arcán, médiaboxról sem volt lehet piros folt..."
Most akkor folt, vagy nem volt?
Lehet?
"...lehet kuyarashi neked is a monitor erősíti..."
Abban az esetben erősíti, ha nem színkezelt alkalmazásban nézed a képet (pl. Windows képnézegető - ezért kérdeztem korábban, hogy melyik monitoron milyen programmal nézted a képeket).
Szerintem olvasd át újra, amiket korábban írtunk!
-
kuyarashi
őstag
válasz
pinnacle #4609 üzenetére
Érdekes.
Én például nem nagyon szoktam az Nvidia vezérlőpultjában semmit állítgatni, de majd *Ropi* megmondja. A gammának szerintem nem 1.0-nak kellene lennie, hanem mondjuk 2.2-nek.
A sávosodásról egy angol nyelvű teszt utáni hozzászólásban olvastam. 2-en is írták, az egyik viszont színes sávokat látott. Aki csak a szürke átmenetben, annak javasolták a DP port használatát, de ezután nem folytatódott a beszélgetés, tehát azt sem lehet tudni, hogy az ember végül is melyik portról nyomta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Windows 7
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Mobil flották
- További aktív témák...
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Philips Evnia Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/Mini LED/1400nit/165hz/G-sync-Freesync/Ambiglow
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest