Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pinnacle

nagyúr

válasz *Ropi* #4612 üzenetére

Köszi mindenkinek! Szerintem nekem valami beragadt profil miatt volt sávosodás. Most éppen egyik monitoron sincs. :)
    Először a BenQ monitor Delock 83806 kábellel csatlakoztattam a monitorhoz. Majd miután az Androidos box-al nem volt gond, kipróbáltam a gyári HDMI, gyári DP-miniDP kábelt, EIZO DP kábelt is. Végül a gyári DP-miniDP mellett maradtam, nem tudom, hogy csak placebo, de nekem valahogy azzal tetszett legjobban a kép. Ilyen beállítások vannak, TV-nek, L557-nek nincs profilja. Nem tudom, hogy a Saját beállítás használata az eszközhöz, be legyen pipálva, és kell-e alapértelmezett profil, ami most a BenQ.
    BenQ-t, EIZO 2433-at nem tudom 60Hz-re állítani, mindig visszaugrik 59-re. Illetve az is kérdés, hogy a színbeállításoknál az alkalmazások vagy az Nvidia szerint a jobb beállítás.
    AsRock H97 alaplapom van, MSI 1650 Super a VGA. DP++ nincs rajta jelezve, de ezzel a passzív kábellel megy az L557.
    Jó, hogy a Fast Stone a monitor színprofilját be tudja tölteni, nekem ez tegnap be volt pipálva, de mára eltűnt. Gondolom ezt azt is jelenti, hogy ahány monitoron nyitom meg a képet, mindig az ahhoz tartozó színprofilt tölti be. Kiterjesztett monitoron, hogy tudom használni a Fast Stone-t? Nekem mindig a fő monitoron nyitja meg a képet.
    Andoidos boxon nem volt pirosító a szőke nő képén. VA paneles Sony TV-n sincs. Lehet ez a kép, pont azt mutatja meg, hogy mikor "színez" a monitor. Egyébként nekem jobban tetszik ez a valószínűleg színezett kép, amit az EIZO-n látok, de lehet, hogy nincs is ott valójában semmi.
    Egyébként a CCFL vagy a LED-es megvilágítás a jobb? TV-nél is ez tűnt fel, hogy nekem a CCFL jobban tetszik. Valahogy jobb ránézni, persze lehet csak azért, mert 10 évig azt láttam, de a LED nekem valahogy nem olyan élettel teli.

Új hozzászólás Aktív témák