- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arthur3d
tag
Rákötöttem a monitort másik 2 gépre - mielőtt írtam volna az eladónak - és azokon tökéletes volt, az op.rendszer ugyanaz. Már korábban rendeltem egy új procit az én gépembe, tegnap megjött, újratelepítettem a rendszert és most megy minden zökkenőmentesen, hibátlanul. A régi proci egy ES verzió volt, nagyon úgy tűnik, hogy az alaplap nem szerette.
A monitor amúgy valóban nagyon jó, gyönyörű képe van. Ma kipróbálom a hardveres kalibrálást is.general Amikor monitorokat néztem, köztük volt ez az LG is, a monitor minőségéről, képéről jókat írtak, viszont a support-ot mindenki lehúzta, így választottam a Dell-t
Lenne mégegy kérdésem. A grafikus kártyának mennyire van szerepe egy kalibrált monitornál? Tehát ha lecserélem, akkor gondolom érdemes újra kalibrálni a monitort.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 34WN750P-B IPS Monitor! 3440x1440 / 75Hz
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest