Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
blg
senior tag
válasz
funkmester #1604 üzenetére
én ilyet használok
-
törölt tag
válasz
funkmester #1608 üzenetére
Simán, én a tévé távirányítójával használtam egy időben. Arra kell figyelni, hogy adott gomb lenyomására nálad így a DVD lejátszó is reagálni fog, de biztos vannak rajta olyan gombok, amelyeket hozzá lehet rendelni a PC-hez.
Nekem kicsit bizonytalan még, de valószínű eladó lesz a sima Flirc talán már a jövő héten, amikor átköltözöm a másik gépházba.
Lehet ám aztán, hogy vannak más alternatívák is, de én ezt ismerem és ezt merem is ajánlani.
-
törölt tag
válasz
funkmester #1606 üzenetére
Igazából más a kettő. Tényleg lehet annyiért lejátszót venni, de az egy külön eszköz. Nem lesznek tevékenységeid, ami a Harmony nagy előnye. A Flirc-höz egyébként nem feltétlenül kell Harmony, bármilyen infrás távirányító gombjait hozzárendelheted egy tetszőleges billentyűhöz, vagy billentyűkombinációhoz.
-
törölt tag
válasz
funkmester #1604 üzenetére
Én egy Flirc nevű vevőt használok, ami azért is külön jó, mert maga a vevő tárolja a beállított gombokat, illetve Kodi-ra van hozzá külön Harmony profil. Nézz utána, ügyes és pofonegyszerű kis cucc, nem régen jött ki a 2.0 verzió.
A hetekben váltok Flirc-SE-re (már itt van mellettem), azzal a gépet is egyszerűen be lehet kapcsolni, nem kell trükközni hozzá. Nekem ez is szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest