Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
Ha csak a pwer toggle kapcsolja be a készüléket, akor az azért lehet mert vagy két különböző kód kell neki a ki- és bekapcsoláshoz, vagy hibás az adatbázisban levő kódsor.
Mindkét esetben uaz a megolkdás, hogy amikor programozod a távot, ki lehet választani, hogy milyen kódra kapcsoljon ki - be a készülék. itt társítsd a poeron-hoz a power toggle-t és kész is.
Sajna nem tudom már konkrétan leírni a lépéseket, emrt nincs meg a távom, de sztem rájössz, hogy miről van szó.
Egyébként a fő power gomb, ami a készülék tetején van, csak activties módban működik sajna. (ezt pl. rohadtul utáltam benne)
Az activities valóban idegesítő módon mindig ezt csinája. Ez is zavaró, bár bizonyos szempontból kibírható dolog. Nem lehet lebeszélnia rról, hogy mindenképp be és kikapcsolja a készülékeket. Ez alól igazából egyetlen - félmegoldás szerű - kivétel van, ha mindig csak ezzel a távval kezeled a készülékeket. Ő ugyanis megjegyzi, hogy szerinte mi az utolsó állapota az adott kütyünek és ehhez kéepst kapcsolgatja ha kell. tehát ha úgy érzi, hogy szte be van kapcsolva, akkor nem fogja újra bekapcsolni.
Monduk ez nem 100%-os megoldás a problémádra, mert kikapcs. állapotban, akkor is egy powerOn jön előbb és csak utána az eject. De sztem ez nem akkora probléma, hiszen a bekapcs, az gyors dolog.
-
Vaze
őstag
Hat probaltam,valamit csinalt is csak azt nemertem hogy minek van a Taviranyiton Play gomb meg minden ilyesmi mikor egyeltalan nem mukodnek azok a gombok...Vagy lehet hogy envagyok hoza hulye
Esetleg nincs valakinek vagy neked egy full leiras erol a Taviranyitorol?mert nekem sajna nincs hoza
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4)
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest