- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
Ha csak a pwer toggle kapcsolja be a készüléket, akor az azért lehet mert vagy két különböző kód kell neki a ki- és bekapcsoláshoz, vagy hibás az adatbázisban levő kódsor.
Mindkét esetben uaz a megolkdás, hogy amikor programozod a távot, ki lehet választani, hogy milyen kódra kapcsoljon ki - be a készülék. itt társítsd a poeron-hoz a power toggle-t és kész is.
Sajna nem tudom már konkrétan leírni a lépéseket, emrt nincs meg a távom, de sztem rájössz, hogy miről van szó.
Egyébként a fő power gomb, ami a készülék tetején van, csak activties módban működik sajna. (ezt pl. rohadtul utáltam benne)
Az activities valóban idegesítő módon mindig ezt csinája. Ez is zavaró, bár bizonyos szempontból kibírható dolog. Nem lehet lebeszélnia rról, hogy mindenképp be és kikapcsolja a készülékeket. Ez alól igazából egyetlen - félmegoldás szerű - kivétel van, ha mindig csak ezzel a távval kezeled a készülékeket. Ő ugyanis megjegyzi, hogy szerinte mi az utolsó állapota az adott kütyünek és ehhez kéepst kapcsolgatja ha kell. tehát ha úgy érzi, hogy szte be van kapcsolva, akkor nem fogja újra bekapcsolni.
Monduk ez nem 100%-os megoldás a problémádra, mert kikapcs. állapotban, akkor is egy powerOn jön előbb és csak utána az eject. De sztem ez nem akkora probléma, hiszen a bekapcs, az gyors dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Windows 11
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M , i5 12400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest