- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
válasz
liksoft #7255 üzenetére
Mert a gyerek gépében lévő HDD elkezdett elhalálozni, hol látható volt, hol nem és tele szórta a smart-ot vezérlő kapcsolati hibával, 6257 hiba van bejegyezve.
Levettem a panelját és megtisztítottam az átvezető padokat, amik meglepő módon nem aranyozottak és elég csúnyán néztek ki.
Az óta hibátlanul működik, csak jó volna látni majd, hogy elindul e valami megint rossz irányba?Régen csináltam maxtor programmal mélyformázást és mint ha abban volt opció ilyesmire is, de erre már nem mernék megesküdni. De az biztos, hogy olyan volt, hogy hasonló javításnál törlődött valamitől a smart. Lehet, hogy csak hibásan működött akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Nyaralás topik
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest