- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kemkamera
csendes tag
Nem semmi, hogy 7 éve is meg lehetett már ilyet csinálni, pedig még most sem annyira egyszerű.
Én most egy régi telefonból akarok csinálni gps nyomkövetőt csak aggódok az üzemidő miatt.Minden ami kamera, kémkamera: kemkamera.blog.hu
-
oregfiu48
csendes tag
Én betegőrként keresem az ilyen lehetőséget. Sajnos a "betegőr" keresőszóra szinte semmi nem jön, a "bébiőr" már jobb, de az sem az igazi. Nagyon hasznos tudna lenni, ha a betegszobában a beteg mozgásával (pl. le akar szállni az ágyról, stb.) lehetne riasztani egy asztali PC-n keresztül, és beszélgetni lehetne audio csatornán a beteggel. Ilyen szoftverek vannak, csak olyan verzióban nem találtam, amikor az okostelefon a kamera, pl. éjszakára.
-
se4ever2
aktív tag
Bármilyen Symbian telóval működik például samsung,sony ericsson?
-
mojito10
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy ismeritek-e az Lg viewty telefont?Mert akarok egyet vásárolni és valahol azt olvastam róla hogy lehetséges az vele hogy én webcamerának használjam,nem tudom hogy igaz ez -e... -
Skyhigh
aktív tag
Gratulálok az íráshoz, eddig valahogy elkerülte a figyelmemet...
Most már legalább tudom, hogy miért fagyott ki a rendszerem folyamatosan.
Köszi
A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
veterán
Én pont ma filóztam azon, hogy feljelentek egy bevásárlóközpontot Veszprémben, amiért nincs közterületen kitáblázva, hogy kamerával megfigyelt terület. Nem adtam senkinek engedélyt arra, hogy engem filmezzen.
Erősen gondolkodok rajta.
Szóval csak ésszel[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
-
-
-
Seraph
csendes tag
Hello,
ha a Meteor-os fon a tied akkor nem is olyan messze tőled van a boltban "olyan" mackó
http://www.cqcomms.com/Wireless%20cam.htm
a lap alján...
persze a helyi árakon..üdv, Seraph
ASRock z68 Ex4, i5 2500K, 8GB Corsair Vengeance, ASUS Rad x1950 Pro, Agility 3 60GB (boot+srt), 1TB Samsung
-
Socket370
csendes tag
"és tegyük be hugi szobájába, ahol majd a barátnőivel fognak babázni és mi majd jót röhögünk a másik szobában"
hát ez elég furán hangzik...
Socket
-
Dare2Live
félisten
eeegen honann tudod, hogy a háttérben nem e fut folyamatosan 3G és minden amit a kamera lát hall nem e rögzíti a nagy testvér?
1984rulz....Hátlapi kamera elött hálisten fedő van, előlapit meg holnaptol leragasztom....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
yash
senior tag
válasz WonderCSabo #27 üzenetére
Ha lesz premier Egyébként sok érdekes dolog létezik régóta, pl: kilométerekről lézersugárral adattovábbitás (pontos találat), lehallgatás: adott egy ház, benne két lehallgatni kivánt személy. Megfelelően finom technikával a házfalat megcélozva lézersugárral annak visszacsatolt és módosult hullámhossza kitünöen képes a fal mögötti hangok azonositására és lejátszására... stb. Hallottam érdekes emberektől érdekes meséket, ezeket persze nem fogod tudni elolvasni az index.hu-n szóval, van még mit a filmeseknek vászonra vinni, csak nem tehetik meg, mert az már komoly katonai titoktartási kötelezettségeket sértene. A kedvencem az egyik olyan távcsöves "puska", ami olyan erős, hogy átüti a betonfalat. ez önmagában nem nagy móka, de van hozzá olyan távcső, ami az emberi testhő által leadott, betonfalon átsugárzott hőt képes érzékelni, tehát megjelenik a falon át a fal előtt elsétáló ember hőtérképe (igaz homályosan és szellemképesen, mivel sugározza a test a hőt elhaladáskor). Elvileg tehát ott járunk, hogy falon át le tudjuk szedni a gonosz bankrablót, szerintem ez említésre méltó. A másik kedvenc puskám a golyó nélküli hangrobbanásos verzió, ami két nagyon egyszerű fizikai elvet használ: piezoelektromos krirtályok és rezonancia. Lényege: a puska csövében egymástól egyenló távolságokra apró piezokristályokat helyezünk el, amik elektromosság hatására alakot váltanak, ezáltal hangot bocsátanak ki magukból (pl régi mikrofonok is igy müködnek, csak forditott irányban). Na most, ha ezeket az apró hangokat azonos fázisban és azonos frekvenciával bocsátjuk lineráisan egymásra a puskacsőben, akkor a sok kicsi sokra megy elvén, mire a levegő elhagyja a puskacsőt, egy igyen komoly hangbombanyalábot bocsát ki magából... a többit mindenki elképzelheti magának, rátok bizom És ezek még csak a kezdet, vannak még finomságok... na meg vagy elégedve Wonder? Lesz még itt cucc hálivúdnak, csak engedély kell
Amit én itt leírtam is valóság, csak ez házilag legalább ki is vitelezhető 007
[ Szerkesztve ]
-
Kovács84
aktív tag
Ott a pont
-
yash
senior tag
Telómban is van Wifi, de ezt a módszert még szoft hiányában nem találtam fel Pedig jó lenne... sajnos eddig még a SymSMB-t sem sikerült rávennem a notebook-kal való működésre ad hoc módban... ha vkinek sikerül, kérem jelezze!
WonderCSabo: aki kiváncsi hamar megöregszik még a végén lenyúlnád a licencem
[ Szerkesztve ]
-
yash
senior tag
Nem oda nem tudja, de minek? Ahhoz ott a beépitett gyári felvételi lehetőség, nem? Azt nem próbáltam, fut-e a felvétel+webcam egyszerre, de szerintem felesleges lenne, és 100%, hogy a teljesitmény kevés lenne, elvégre ezek mégiscsak 300Mhz-es ARM procicskák csak, örüljünk, hogy van videó
-
S.J.M.
senior tag
Én pont ugyanígy használom a PDA-mat, csak wifi-n és nem bluetooth-on, így egész ház területén működik és 70%-os minőséggel tud menni a 320x240-es kép. PDA-ra más program kell, a neve pedig: Ateksoft Webcamera plus
Általában sima webcamként használom MSN-hez, de egy párszor jól jött már, hogy ha a kertben vagyok cask kirakom az ablakba és látom, lennt lapcival a kertben, ha jön valaki.Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
-
pilu01
senior tag
Régóta kerestem olyan progit amivel stikába lehet felvenni!
A teló memóriájába is el tudja menteni a webcam progi a videót? -
Biomokus
tag
Valóban érdekes cikk! Gratula hozzá!
-
őstag
Grat az íráshoz, mindíg is reméltem, h lesz egy működő megoldás a mobilos webcam témára.
Valaki próbálta már BT 2.0-val? Illetve sikerült e 15 fps fölé jutni?
[ Szerkesztve ]
-
S4m
csendes tag
nagyon jo irás köszönjük!
énis megcsinálnám, csakhogy nincs a gépembe blutooth...
ezt vhogy nem lehet áthidalni?Houston, we have a problem!
-
yash
senior tag
válasz WonderCSabo #12 üzenetére
Nekik 5 másodperc alatt találtam ki sokkal jobbat, amitől meg lenne a közönség halva, és még meg is lenne valósítható, csak hétköznapokban nem látványos/nem ismert a technológia
-
WonderCSabo
félisten
Sztem küldd el ezt a kis írást a legújabb James Bond film készítőinek - tuti beleírják a forgatókönyvbe.
-
sztikac
őstag
'Ugye, S60-as telefonoknál elterjedt nézet az, hogy az alkalmazások multitaszkingban futnak."
Nem csak hogy elterjedt nézet hanem tényleg így is van -
Alukard
senior tag
Aranyos
WM6-ra nem tudsz vmi hasonlót? A WebCamera+ vhogy nem az igazi ilyen célra...https://blackfyre.ninja
-
yash
senior tag
válasz Sandormaster #7 üzenetére
Köszi, javítva.
-
Sandormaster
aktív tag
Az uccsó 2 képnél ha a nagy változatot akarom megnézni a kép alatti linken, akkor nem azok a képek jönnek be.
Amúgy naon durva móka, szép munka
-
KrAt
veterán
Nagyonjóóó
-
yash
senior tag
Állitsd vissza a telefonon a dátumot telepités előtt. Ez a kérdésed amúgy másik témakörben lett kivesézve már nagyon régóta, nagyon sokszor: [link]
Másik megoldás, hogy újra-szignózod, de erre is találsz választ, ha megtanulod a szignózás folymatát, és hogy mi az. Ezért járt le a tanusítványod is egyébként...
-
Tcm
tag
Szia kérnék egy kis segítséget... Én is pont E65-öt használok. Sokszor írja a telepített programjaimra, hogy lejárt tanúsítvány. Hogy tudnám mindezt megkerülni?
-
1010
őstag
érdekes
-
yash
senior tag
Túl fiatal vagyok én a KGB-hez Sajnos nem volt kéznél játékmackó, lehet csúnya vége lett volna, egyébként nem vicc, boltban lehet kapni ilyet Csak persze az zsinóros, ez viszont teljességgel mobil megoldás.
Ez a minőség tényleg isteni! És a játék is nagyon jó, főleg, hogy nincsenek zsinórok
[ Szerkesztve ]
-
cizoe
őstag
Csak nem egy kis KGB-s múlt? A medvéröl fotót! Izzó kameraszemekkel (mint a filmekben)..
A képen a 21,8 kbit-en elmosolyodtam... Isteni minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest