- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
Az igazi valóban az lenne, ha a windowst valahogyan el lehetne tüntetni és androidos tabletként lenne használható a teljes memóriával a gép.
A windows sajnos nem igazán használható rajta, visszaállítani, nulláról kezdeni meg nem merem, mert többen írták, hogy belehalt a vas ebbe a próbálkozásba...
Nagyon zavar pedig, hogy egy hülye nevű felhasználói fiókkal kaptam, amit megváltoztatni nem lehet; a magyar nyelvet pedig sokadszorra sem tudtam telepíteni, mert megtalálja, elkezdi a letöltést, de eddig csak a 0% -os állapotba jutott, bármeddig is poróbálkozott. Lehet, hogy nem is annyira tiszta ez a windows, amit ráhegesztettek kínai pajtásaink? -
gombasm
aktív tag
Sajnos a wifi térereje botrányos
Csatlakozom! Ennyire tré wifi modult szerintem nem is volt könnyű keríteni. Két-három méterre távolodva a routertől már felére, még kicsit messzebbre kerülve pedig gyakorlatilag nullára csökken e térerő - ilyet még életemben nem láttam, pedig sok cucc volt már a kezemben, olcsó szarok is tucatjával.
Sajnos ezt egyik tesztben sem említették meg, nem tudom hogy sikerült ezt nem észrevenni. (Valaki említette itt a fórumon, hogy külföldi tesztben valahol ejtettek szót erről.) Ez a tulajdonsága sajnos tulajdonképpen használhatatlanná teszi a tabletet, pedig böngészésre, levelezésre tökéletesen megfelelne.Kérem, hogy akinek esetleg más tapasztalata van - vagyis használható a wifi modul a készülékében - az ossza meg velünk tapasztalatait!
-
gombasm
aktív tag
Én úgy jártam, hogy kikapcsoltam a kezdeti dual boot képernyőt (android alól lehet beállítani) és újraindítottam windowsban - és utána mindig az indult el
.
Sok próbálkozás után a hangerő + és - együttes lenyomásával indítva kaptam egy android fastboot képernyőt, onnan kikapcsolás után a bekapcsolásra már az andorid indult el - ott azonnal visszakapcsoltam a dual boot menüt.
Ez persze a windows gondodat nem oldja meg, de legalább az android elindul.
(Mivel elég régi a hsz -ed - sikerült már megoldani a win indítást?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tesla topik
- Nyaralás topik
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest