Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Jól emlékeszel, igen ,akkor kezdődött ...
Az elsőt lekéstem, a 2. meg sem történt, de felmentem TS - re, és nem tudtam sehova belépni, csak nézegettem, amikor megszólított Maxx, a Multigaming közösségből, és teljesen ismeretlenül felajánlotta Nekem, hogy játszhatok velük, és ha szeretnék, akkor csatlakozhatok a közösséghez.
Attól a naptól kezdve, szinte minden nap felmegyek hozzájuk, több war volt már , amin részt vettem, már rögtön az első napokban is megengedték, hogy a csapat tagja legyek, igaz volt, hogy vesztettünk, mivel teljesítményben a közelükben nem voltam / vagyok, de mégsem orroltak meg érte soha

Nagyon jó társaság, nagyon jó a közösségi szellem, és tényleg jó game - ket játszunk
A most véget ért 2 hetes versenyről meg nem is mondom mekkora élmény volt

/teamwork index kategória 2. hely
/Pl. tegnap is volt ilyen gyak war, .... most neked nem kell mesélnem róla, nagyon jó volt

Hát a Crysis 2 az nekem kimaradt / kimarad, nem jön be a világa, meg most a BC2 teljesen magába zárt ... majd talán a BF3
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi