Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taplo
tag
sith én mindig tiszteltem azokat akik önzetlenül segitetek és próbálták az embereket rá vezetni egy olyan útra ami szórakoztató és nem magukért csinálják hanem a közösségért..
most az elkövetkező hetekben próblunk kampányokat ősszerakni és további magyar multiplayer közöségeket létre hozzni... ha jól emlékszem ez neked sem rég kezdődött mikor elkezdtem PHn nyomni (Battlefield Bad Company 2 fórum),hogy ne csak itt irkáljatok hanem szervezünk gyakorló warokat... én már sok játékban csináltam ezt jelenleg a Crysis 2ön ügyködöm...
de jó érzés mikor 4-5 ember megmarad.... ma hallgattam a PH Crysis2 csapatát játszani
és mosolyogtam egymásért játszotak Capture the Relay mód ment... fent volt egy apa a fiával és pár srác aki egy hónapja még nem volt nagy Teamspeak veterán.... és olyanok voltak mint egy csapat még hosszú az út de jó volt hallani őket küzdöttek és nyertek...mondjuk nem én voltam az ellenfél
azaz nem voltam a szerón,de akkor is nekik drukolok,ha ellenem játszanak....SZÉP VOLT SRÁCOK ha lesz 3v3 kupa márpedig lesz!!! akkor a PH elindulhatna
2-3 csapattal !!!! nem feltétlenül a gyözelemért de biztos jó móka lesz, lehet belőle tanulni és szerintem egy második helyet simán elhozhatok
TBT
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Torrent meghívó kunyeráló
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - OFF topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azaz nem voltam a szerón,de akkor is nekik drukolok,ha ellenem játszanak....