Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Taplo

tag

válasz sith7 #11 üzenetére

sith én mindig tiszteltem azokat akik önzetlenül segitetek és próbálták az embereket rá vezetni egy olyan útra ami szórakoztató és nem magukért csinálják hanem a közösségért..

most az elkövetkező hetekben próblunk kampányokat ősszerakni és további magyar multiplayer közöségeket létre hozzni... ha jól emlékszem ez neked sem rég kezdődött mikor elkezdtem PHn nyomni (Battlefield Bad Company 2 fórum),hogy ne csak itt irkáljatok hanem szervezünk gyakorló warokat... én már sok játékban csináltam ezt jelenleg a Crysis 2ön ügyködöm...

de jó érzés mikor 4-5 ember megmarad.... ma hallgattam a PH Crysis2 csapatát játszani
    és mosolyogtam egymásért játszotak Capture the Relay mód ment... fent volt egy apa a fiával és pár srác aki egy hónapja még nem volt nagy Teamspeak veterán.... és olyanok voltak mint egy csapat még hosszú az út de jó volt hallani őket küzdöttek és nyertek...

mondjuk nem én voltam az ellenfél :D azaz nem voltam a szerón,de akkor is nekik drukolok,ha ellenem játszanak....

SZÉP VOLT SRÁCOK ha lesz 3v3 kupa márpedig lesz!!! akkor a PH elindulhatna
    2-3 csapattal !!!! nem feltétlenül a gyözelemért de biztos jó móka lesz, lehet belőle tanulni és szerintem egy második helyet simán elhozhatok :Y

TBT

Új hozzászólás Aktív témák