Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
No, valójában másfél poén került a linkjeid közé.
A Country Boy Can Survive-ot Hank Williams Jr énekli és ő nem más, mint annak a Hank Williams-nek a fia, akiről a Midnight in Montgomery szól Alan Jacksontól. Ez az egyik legismertebb száma, ha nem a legismertebb. Ami azt illeti az idősebb Hank Williams is igen nagyhatású country-zenész volt, de ez a fiáról is maximálisan elmondható. Igen erősen gondolkodtam azon, hogy bizony írok róla is bejegyzést, és akkor ez lett volna az egyik szám, ami teljesen természetes, hogy bekerül - na ez a fél poén

A Sugarland abszolút a mostani country-pop vonulat tagja, a Lady Antebellum-mal (ami a neve ellenére egy együttes) együtt a country-pop felé húzó country rádiók egyik leggyakrabban játszott együttese, mert ugye a Sugarland is az, pontosabban egy duó. Engem bevallom, igazán nem fogtak meg soha, viszont ezt a számukat, a Very Last Country Songot nem ismertem, és nagyon szép, szóval köszönöm a linket
Ha csinálnék egy "akik kimaradtak" búcsúbejegyzést, biztos ezt a számukat raknám bele
(Népszerűségük miatt legalább az "akik kimaradtak"-ban ott a helyük, ha lesz ilyen bejegyzés persze
)A teljes poén George Strait. Ugyanis ő ide fog kerülni a blogba, ez egészen biztos, ő az egyik, akiről beszéltem, hogy régi vonalas, de még élő előadó, akivel átvezetem a blog két részét. És a duetteket kifejezetten szeretem, főleg, ha olyan emberrel van a duett, akiről már szól bejegyzés a sorozatban, szóval ez a George Strait és Alan Jackson szám már a tarsolyba van készítve egy ideje, nemsokára viszont is fogod látni

Na, a The Notorious Cherry Bombs együttest nem ismertem, viszont erről esett le, hogy mondod, nem érted a szövegét... akkor az eddigiek szövegét sem értetted?
A country, legalábbis a jó country igencsak szövegközpontú. A jó country-nál a szöveg nem csak valami kínunkban írt kíséret a hangszerekhez, hanem akar is mondani valamit, lényegi, fontos eleme annak, ami zenévé áll össze a végén. Anélkül is lehet élvezni, de tényleg igencsak fontos része, központi eleme a szöveg, így nagyon sajnálom, ha ez kimarad nálad, azt hiszem úgy még jobban tetszenének ezek.Ahogy előzőleg is mondtam, minden linknek örülök, de most a Brayton Mountain-t különösen köszönöm, csodálatosan jó zene

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha csinálnék egy "akik kimaradtak" búcsúbejegyzést, biztos ezt a számukat raknám bele
)