Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vakegérke
    félisten

A menetrend már megvan a fejemben :) Bár az előző topicban rábeszéltek még egy bejegyzésre ugye :DDD Szóval most következik két férfi és két nő, bár erősen lehet, hogy két férfi és egy nő lesz belőle, és egy "akik kimaradtak" búcsúbejegyzés. Utána pedig két, az idősebb generációt képviselő, de még élő, viruló, éneklő előadó következik, után pedig páran, akik sajnos már nem lehetnek közöttünk. Az egy férfi-egy nő váltakozás fel fog borulni, de remélem nem vádol majd meg senki nemi diszkriminációval :D

Hogy szerintem megteszik-e azt, hogy utánanéznek? Ha valakinek tényleg megragadja a stílus a figyelmét, a fülét, tetszik neki, akkor meg. Én sem véletlen ismerem azokat, akikről szó volt és szó lesz, pont így működtem :)
    Persze, ez ellen dolgozik az általános érdektelenség, unottság, meg az, hogy jobb, ha valamit az ember elé tesznek, de szerintem a zene egy olyan dolog, amit lelkesedésből kell hallgatni, ami felkapja az embert és viszi magával. :K

Pár link. Ha nem tévedek, idáig örültél nekik. :)

Ez sem tiszta country, de erősen hordozza magán a jegyeket. Ráadásul még jó is.
    Na, ez már "country-bb", bár modern környezetben.
    Ez felettébb érdekes. Nem értem a szövegét, és leginkább úgy képzelem el, hogy a bús nyári éjszakában egy tábortűz mellett lehet az igazi hatása.
    Ez pedig tuti country. Ne fogná meg a hallgatót?
    Hát ez?
    Ezt azért, hogy csaj is legyen. Jól nyomja.
    Ezt meg csak úgy.
    Ez sem piskóta.

A lényeg az, hogy erősen hangsúlyozva a stílust, nem jelenthet problémát. Aki fogékony rá, az örömmel hallgatja. Aki pedig nem, annak csomagolhatod bármibe, csak a burkolat lesz számára a csáberő. No persze ha így vezeted az "útra" a kedves érdeklődőt, dicséretes, és siker számodra.
    :)

Új hozzászólás Aktív témák