Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3968) vargalex válasza wwenigma (#3967) üzenetére


vargalex
félisten

Pont ezért nem érhető el még a stabil ágban. Viszont, ha végleges lesz, akkor nem csak a HW NAT-ol rendelkező eszközök esetén nyújt nagy extra áteresztőképességet. Honnan veszed, hogy nem foglalkoznak vele? Nézted a commit-okat?
Az továbbra sem fér a fejembe, hogy miért kell folyamatosan egy closed source megoldásra hivatkozni, hogy bezzeg ott... Ott az a dolga, hogy működjön, hiszen a gyártónak úgy illik kiadnia. De senki nem tudja, hogy valójában belül mit csinál, így soha nem is fog az OpenWrt-be bekerülni.
A másik dolog, ami szintén többször leírásra került: azért sem fognak egyedi megoldásokat bevezetni, mert a tűzfal lehetőségeit nagyon limitálná a NetFilter által nyújtott lehetőségekhez képest. Az, hogy most neked, mint egyszeri usernek ez bőven elég, nagyon nem jelenti azt, hogy mindenki másnak is. Ilyen alapon pont elég lenne a gyári firmware is...

Ráadásul még ha te valamiért azt is gondolod, az emberek többségének még egyáltalán nincs szüksége a HW NAT (vagy akár flow offload) nyújtotta többletre.

[ Szerkesztve ]

Alex

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.