Hirdetés
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
[Napi régész ON:] Hehe! Amikor itt versenybe szálltam még nem is tudtam gépelni. Pár éve megtanultam, itt az új eredményem.
Régi eredményem: "#35 nem_tom - 259 pont (55 helyes, 1 hibás szó, 324 karakter/perc)"
[/Napi régész OFF]
-
sekli
addikt
Ez telefonon is érdekes lenne, sajnos nálam sem operával sem az alap S60-as böngészővel nem megy.
-
Puma K
nagyúr
Csak képpel lehet hitelesíteni az eredményt?
Bááár lehet otthon is bekötöm a Dell billentyűzetet és azzal fogom darálni a szavakat.
-
dnelb
veterán
[link]
Így lett első az első -
fatal`
titán
válasz
szombatitomi #242 üzenetére
Ezért nem használok 500ft-os billentyűzetet.
-
dabadab
titán
válasz
szombatitomi #240 üzenetére
-
szombatitomi
senior tag
-
szombatitomi
senior tag
Beírtam az újakat.
Már csak egy kell, és megvan az 50-es létszám. -
Én komolyan próbálkozo, de nem megy. Barátnőm billentyűzetéről, se "normális"ról, se a noteszértől nem megy. 180-200 pont között mozgok, 40 helyes/1 hibás szavakkal. Otthon a sajátomról 280 körül teljesítek (emlékeim szerint) amihez hozzászokva, azzal nem megy, és nem is ment.
Azért egy kép belefér, egy jobb eredményemről...Nem tudok vakon írni egyébként. Suliban tanultuk (gépírás címszó alatt), két évig heti négy órában, de soha nem érdekelt. Jó eredményeket értem el, de nem vakon csináltam. Megjegyzem a szöveget, és fejből írom le, ezért utálok másolni. Fejből jobban írok, mert így szoktam. A szokás nagy úr...Na nem mentegetőzöm, íme:
-
válasz
szombatitomi #230 üzenetére
Héhéhéééé
Én gyorsabban gépeltem, 602 karakter/perc, te meg csak 600 és így szerintem nekem kéne előrébb lenni! -
-
szombatitomi
senior tag
Beírtam az újakat, a következőket már csak 1 hét múlva. Bye.
-
zH.
senior tag
280 pont.
sajnos csak olyan 4ujjal irok. azt hiszem elkezdek tanulni gyorsan írni.
-
máyköl
veterán
ismét javítottam:
"You reached 265 points, so you achieved position 2003 of 8447 on the ranking list
You type 419 characters per minute
You have 56 correct words and
you have 1 wrong words" -
szombatitomi
senior tag
Jah.
Nem tudom, milyen gyorsan menne nekem notebookon, mert csak akkor használok olyat, ha valakié elromlik, és meg kell javítani.
De nekem az asztalinál low-profile billentyűk vannak (Genius Slimstar 100), ami kicsit hasonlít a noti billentyűzethet.
titán
válasz
szombatitomi #222 üzenetére
Elég jó a notebookom billentyűzete szerencsére.
(Asus F5SL) Kollega MSIjén talán a 3-400 ha meglenne percenként, 15,4"ra ráerőltették a numpadot ezért minijóska billentyűk vannak.
-
fatal`
titán
Notebook, elsőre. Lehetne jobb is.
-
-
JetiRulez
őstag
Azért nem semmi, hogy jó gépíró létemre, van előttem 26, aki sokkal jobb. Mégiscsak visszaestem az első próbálkozás óta a 8. helyről, de legalább nem_tom nem előzött meg.
-
moha21
veterán
válasz
szombatitomi #211 üzenetére
öö nem. elsőnek úgy akartam, sőt úgy is lehetett volna, hogy a java részben átírom az időt egyszerűen ( vagy mást ), de inkább memóriacímben állítottam le a számlálót.
-
máyköl
veterán
Bár a helyezésemen nem javít, de azért beírom, mert javítottam:
"You reached 245 points, so you achieved position 2217 of 7795 on the ranking list
You type 395 characters per minute
You have 56 correct words and
you have 2 wrong words" -
Angolul: You reached 180 points, so you achieved position 332985 of 1137585 on the ranking list. You type 243 characters per minute. You have 43 correct words and you have 1 wrong words. I type 43 words per minute.
Magyarul: You reached 272 points, so you achieved position 1769 of 7793 on the ranking list. You type 350 characters per minute. You have 61 correct words and you have 0 wrong words. I type 61 words per minute.
-
törölt tag
áh, egyszerűen kihoztam magamból a maximumot, nem tudom megdönteni a sajátom...
négyszer próbálkoztam:474p, 106 helyes, 0 hibás
484p, 110 helyes, 1 hibás
483p, 106 helyes, 1 hibás
482p, 105 helyes, 0 hibáslegalább pár pontot javítottam volna úgy, hogy nem hibázok, de egyszerűen nem jön össze, egyszer mindig hibázok, és akkor már elborul az agyam
aminek örülök, hogy a ~610karakter/perc átlagot tudom tartani. -
moha21
veterán
válasz
szombatitomi #208 üzenetére
ám nem egy nagy valami "meghackelni" ezt a progit.
kb 3 percig csináltam nyugisan és még így is vannak előttem ( 14. lettem) szóval tuti hack az is.
-
fatal`
titán
válasz
szombatitomi #208 üzenetére
Brutál volna
-
moha21
veterán
válasz
szombatitomi #205 üzenetére
Viccnek szántam ( no meg a kíváncsiság ), szóval nem hiteles adat.
-
moha21
veterán
válasz
szombatitomi #205 üzenetére
Szerinted? : ) / nem photoshop azé /
-
moha21
veterán
-
Móci
addikt
Ez ma az utolsó:
You reached 261 points, so you achieved position 1854 of 7517 on the ranking list
You type 328 characters per minute
You have 59 correct words and
you have 1 wrong wordsHa kell kép, szólj.
-
szombatitomi
senior tag
Egy kis statisztika, jelen állás szerint:
50 órája, azaz 3000 perce jelent meg a bejegyzés.
2150 lapletöltés volt eddig a bejegyzésnél.
200 hozzászólás érkezett, amiből 94 tartalmazott sebességteszt-eredményt.
Átlag pontszám: 309,2
Átlag helyes szavak száma: 70,1
Átlag hibás szavak száma: 1,1
Átlag leütések/perc száma: 404,6
-
Móci
addikt
Elsőre ennyi, még kicsit rágyúrok a témára.
-
szombatitomi
senior tag
Kicsit késve ugyan, de frissítettem a listát.
Tényleg szoros.
Jó lenne, ha meglenne az 50 felhasználó, bár jelenleg 41 van, már ez is bőven felülmúlta a várakozásaimat.
-
X3B6O0X
aktív tag
Na mivel én nem tudok képet menteni (
), ezért inkább leírom az eredményt:
You reached 147 points, so you achieved position 4333 of 7410 on the ranking list
You type 188 characters per minute
You have 32 correct words and
you have 0 wrong wordsAzért toplistára tán felfér.
-
Kevinmaster
tag
válasz
Kevinmaster #155 üzenetére
-
fatal`
titán
válasz
szombatitomi #183 üzenetére
top 10 az oldalon mondjuk, bár elképzelésem nincs, hogy milyen eredmények lehetnek előttem
Amúgy volt egy 720 karakteres, de volt benne 2 hiba így a pont kevesebb lett, meg véletlen tovább is navigáltam
#182: tíz ujj, vakon, többet nem igazán tudok elmondani róla
-
Psychonaut
veterán
válasz
szombatitomi #181 üzenetére
-
szombatitomi
senior tag
válasz
Psychonaut #179 üzenetére
Ez így nagyon kevés. A többi információt is másold ki, vagy pedig print screen. Utóbbinak sokkal jobban örülnék.
-
fatal`
titán
Na 1 pontot mégiscsak sikerült:
Ami érdekes, hogy egy karakterrel kevesebb lett, de rövidebb szavak lehettek, mert az meg több és így lett több pont.
-
Psychonaut
veterán
270
-
törölt tag
válasz
szombatitomi #175 üzenetére
nekem meg 10 ujjal nem megy...
bár való igaz, shift-et, backspace-t, space-t nem mutatóujjakkal írok, de a betűket igen.
lehet, hogy furcsa, de már én sem tudnék átszokni másmilyen "írásmódra". rengeteget kéne gyakorolnom, de szerintem nem tudnám a mostani sebességet überelni, már így is nagyon gyorsan írtam, a hétköznapokban nem szoktam így darálni. -
törölt tag
válasz
szombatitomi #173 üzenetére
láttam, fpéter írta, hogy 2 ujjal írt, és nyomtad a
szmájlit.
na, akkor elárulom, én is 2 ujjal írok. -
törölt tag
válasz
szombatitomi #171 üzenetére
köszi, akkor ezt rakd légyszi, most csináltam
-
törölt tag
ezt július 20-án csináltam, kép nincs, csak txt-be mentettem le
ha a listára nem is kerülök fel, azért remélem nem kételkedtek a hitelességében.You reached 493 points, so you achieved position 30 of 4256 on the ranking list
You type 616 characters per minute
You have 108 correct words and
you have 1 wrong wordsmost még szórakozok vele kicsit, hátha sikerül jobbat
-
vans?
őstag
Kicsit javítottam:
You reached 322 points, so you achieved position 902 of 7052 on the ranking list
You type 403 characters per minute
You have 72 correct words and
you have 0 wrong words. -
FPéter
aktív tag
válasz
szombatitomi #163 üzenetére
egy ideig én is gondolkoztam rajta, hogy megtanulok 10 ujjal, de így is elég gyors. szerintem át sem tudnék szokni már a "szabályos" gépelésre, 15 év alatt eléggé belém égett ez a kétujjas technika
-
FPéter
aktív tag
válasz
szombatitomi #161 üzenetére
hát gyakorlatilag kettővel, ha nem számítjuk bele, hogy a hüvelykujjamat használom a space-hez, a jobb gyűrűsujjamat meg a backspace-hez.
de a karaktereket csak a mutatóujjaimmal ütöm le, elvétve használom a backspace körüli gombokhoz (főleg az ékezetesekhez) a gyűrűsujjamat. -
JetiRulez
őstag
-
kovsol
titán
válasz
szombatitomi #150 üzenetére
mod: látom leesett na akkor semmi
-
Dictator^
veterán
asszem kiestem, többet nem probálkozom, megelégszem így
-
művésznő4
senior tag
válasz
JetiRulez #153 üzenetére
Nekem már sikerült szerencsésen ösztönöznöm párat..
Tudják, hogy itt könnyebben tudnak kapcsolatba kerülni velem, hamarabb megtalálnak...Bár azért az Msn-t sem vetem meg, csak tudni kell jól időzíteni a barátoknak
Hmm...ha belegondolok, bezzeg régen... Egyáltalán nem kötött le a számítógép, de a Logout óta...
De már leszokóban vagyok, komolyan!.....Cserkész becsszavamra....
-
szombatitomi
senior tag
válasz
szombatitomi #150 üzenetére
Ja várj, értem. Ez tényleg érdekes...
-
művésznő4
senior tag
-
Dictator^
veterán
picit javítottam, de nem sokat..
szerk: 422 lett, kép felülírva, frissités rá
-
JetiRulez
őstag
Hogy szakadna rá egy mázsa trágya! Megdöntöttem saját rekordomat!
-
JetiRulez
őstag
Amikor elkezdtem, tényleg nem is voltam. Azért értem el a 250 pontot. Gyerek! Én valami más nyelven beszélek hozzád, hogy te sosem értesz meg és mindig kiforgatod a szavaimat?
Mondhatnám neki ezt mind most személyesen is, de alszik és felkelés után nem hatol be semmilyen értelmes információ. Más részről hsz huszárkodás.
Na ezzel meg is volna a bemelegítés, jöhet a neheze. El sem hiszem, hogy 15 helyet csúsztam.
-
kovsol
titán
#10 Krisztián - 355 pont (76 helyes, 2 hibás szó, 452 karakter/perc
#11 BLiNk3r - 348 pont (81 helyes, 1 hibás szó, 467 karakter/perc)
azért érdekes, hogy a Krisztiánnak kevesebb szó, több hiba, kisebb karakter/perc és több pont?
úgy nézem érdekesen pontoz a rendszer
-
mephi666
nagyúr
így kómás hétfő reggelen ennyire futotta:
-
Vladi
nagyúr
Kettessel átengedtek anno, semmi gond.
Amúgy meg asszongya:
You type 385 characters per minute
You have 68 correct words and
you have 2 wrong wordsmeg azt is, hogy:
284 pont
-
törölt tag
válasz
Szten Márs #127 üzenetére
igen én is utólag vettem észre hogy print screenelni kellett volna de addigra bezártam
-
törölt tag
ennyi sikerült!
-
Dictator^
veterán
biztos menne jobb is, de nagyon faradt vagyok
-
föccer
nagyúr
185 karakter/perc. 32/0 szó. Meglepődtem rajta, nem számítottam erre, mert soha nem tanultam gépelni, és az olvas/ír metódul elég lassúnak túnt
üdv, föccer
-
-
szombatitomi
senior tag
Be kell mennem debrecenbe kórházba, amikor tudom, folytatom a listát.
-
máyköl
veterán
Javítottam:
"You reached 240 points, so you achieved position 1827 of 6238 on the ranking listYou type 379 characters per minute
You have 53 correct words and
you have 1 wrong words" -
You reached 196 points, so you achieved position 2544 of 6195 on the ranking list
You type 254 characters per minute
You have 43 correct words and
you have 1 wrong words43 words per minute
Első próbálkozás.
-
-
puttputt
őstag
válasz
Winner_hun #108 üzenetére
Szerintem fogok.
Nagyjából itt a vége...
Hajráhajrá!hunfatal: Hekk?
-
szombatitomi
senior tag
Na megjöttem, elkezdem átírni a pontokat.
-
máyköl
veterán
"You reached 213 points, so you achieved position 2237 of 6164 on the ranking list
You type 360 characters per minute
You have 49 correct words and
you have 0 wrong words"15. hely az enyém!
-
Szten Márs
nagyúr
[link] - hozzátenném hogy pontosan nulla percet aludtam az éjjel, ami némileg ront azért a képességeimen, kipihenten lesz ez jobb is
(Ha kell teljes screenshot, nem csak a vágott, szóljatok, de így szerintem kényelmesebb annak is, aki feltölti, meg annak is, aki nézi
)
-
Janix14
csendes tag
-
dnelb
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
lo Magyar írási sebességteszt. http://hungarian-speedtest.10-fast-fingers.com/Véletlen generált magyar szavakat kell...
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- Makulátlan Lenovo Thinkpad T14 G1 Ryzen 5 Pro 4650U/16GB RAM/256GB SSD/ FHD /Új akku, Új SSD!
- Új DELL Inspiron 16 5640 Profi Fémházas Laptop 16" -40% Intel core 7 150U 16GB 1TB FULLHD+ IPS
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest