Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Én komolyan próbálkozo, de nem megy. Barátnőm billentyűzetéről, se "normális"ról, se a noteszértől nem megy. 180-200 pont között mozgok, 40 helyes/1 hibás szavakkal. Otthon a sajátomról 280 körül teljesítek (emlékeim szerint) amihez hozzászokva, azzal nem megy, és nem is ment.
Azért egy kép belefér, egy jobb eredményemről...Nem tudok vakon írni egyébként. Suliban tanultuk (gépírás címszó alatt), két évig heti négy órában, de soha nem érdekelt. Jó eredményeket értem el, de nem vakon csináltam. Megjegyzem a szöveget, és fejből írom le, ezért utálok másolni. Fejből jobban írok, mert így szoktam. A szokás nagy úr...Na nem mentegetőzöm, íme:
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Call of Duty: Black Ops 7
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 10
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő