- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
Azt nem mondta, hogy jól is akar keresni, csak, hogy magyar-töri szakos tanár akarna lenni.
Egyébként meg igazad van, de a leírt végzettséggel nem tudom mi más van még, leszámítva a feljebb említett múzeumi állást, vagy bestseller írói pozíciót. De azokhoz képest stabilabb és jövedelmezőbb a tanári. -
elithun
őstag
Ha most is van munkája, akkor én azt javaslom inkább egy picit vegye rövidre az övet, és nyomja le a vizsgát. Azzal nagy előnyre tenne szert úgy vélem. Még úgy is, ha addig nem tudja az önálló életet megkezdeni.
De hozzátartozik ahhoz, amit javaslok, hogy nem tudom mi kell pontosan egy tanári viszga megszerzéséhez.
-
elithun
őstag
Esetleg, amit most csinál (feltételezem, hogy a "most gyűjt" azt jelenti, hogy dolgozik, de nem a szakmájában, és nem Pesten) abban a munkakörben is szétnézhet Pesten, ha az, hogy az egyetemmel is össze kell egyeztetni azt jelenti, hogy közben a vizsgájára készül. Egy kicsit gatyaösszerántós félév alatt meglenne a vizsgája, közben el-el éldegélne (egyébként az ilyen típusú túlélés egész jól beállítja a felnőtt értékrendet), utána tanárként el tud helyezkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Zyxel NAS326
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest