- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
válasz
szlovibuki #1 üzenetére
A hóesés mindig nagy élmény volt nekem is. Ahogy az iskolapadban ültünk, kinn esett a hó, és alig vártuk hogy szünet legyen. Már rohantunk ki, és hógolyóztunk.
Emlékszem, az iskolához közeli dombra jártunk néha testnevelés órán is. Akkor előtte nap szóltak, hogy jöjjünk szánkóval. Hmmm, micsoda emlékek. Most felnőttként persze másképp látom már ezt, de a téli időszak, és a hóesés mindig eszembe juttatja. Most is szeretem nézni ahogy esik a hó, annak ellenére is, hogy tudom. Előbb kell kelni reggel, mert lapátolni kell a havat. De ugyebár elég extrém időszakokban kellett az utóbbi időkben lapátolni. Ugye? Én a kos hónapjában születtem, és még sosem kellett a születésnapomon havat lapátolni. 2013-ban viszont igen.
Inkább lapátolnám már most novemberben, mint márciusban.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A "régi" öregek szerint, az enyhe ősz után kemény lesz a tél. De hol vannak már azok az idők?Gyermekkoromban,...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest