- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChoppR
tag
Sziasztok! Vett valaki ilyen órát? Esetleg valaki gondolkodik a sport változaton?
iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro
-
Koda #1
tag
válasz bazsc20ne #21 üzenetére
Jaja tenyleg az a baj, hogy ex toriszakoskent elegge determinalt az aszociaciom. Az a SoC gyenge az OS-hez. Legalabbis a 2014 vegen, 2015 elejen az volt. Azota nem tudom, hogy mennyit sikerult csiszolni a rendszeren. De az biztos ha hasonlo design-nal jon, mint az elso generacio, akkor 100x inkabb ez, mint az apple watch.
-
Koda #1
tag
Az elso szeria is nagyon szep volt, csak az oreg TI Opac..., de ez bejovos nagyon. Ha nem szallnak el az arral (100+) akkor vevo vagyok ra.
-
Kékes525
félisten
Túl vannak lihegve ezek az órák. Minek a légnyomásmérő? A pontos fitnesz funkciókra kellenének erősíteniük és persze a megfelelő telefon kezelés sem elhanyagolható. A zenelejátszás vezérlése is jó ötletnek tűnik okos órával.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
addikt
Sírba tesznek ezek az órák.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Fejvadi
nagyúr
Szép kínálat.
-
bazsc20ne
tag
igaz itt alatta van a kijelző, de ez is egy opció
van más színben is és kifejezetten jó az ára -
vicze
félisten
válasz Dr.Anonymus #10 üzenetére
Azt tudja amit kért, ne köss bele.
A novembert már úgy néz ki tartják, a első példányokról van már fenn egy két videó. Idén május volt a cél ha jól rémlik. -
Dr.Anonymus
addikt
ez már majdnem olyan mintha egy big macet kötöznél a csuklódra
várjunk még egy két évet ezzel a koncepcióval
ja, és mintha ezt tavalyra ígérték volna, most azt látom a honlapon hogy a várható megjelenés 2015 november.. aha, hát erre nem fizetnék így beegyébként én is ebben látnám a jövőt
ha lemerül az akksi, még mindig ott van a hagyományos óra, ami évekig elketyeg -
DaveJr
őstag
Én olyan órára várok aminek van egy "buta" hagyományos mutatós része, és a fölött egy átlátszó kijelző ami csak akkor "látható" ha érkezik valami vagy én azt szeretném.....
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Crytek
nagyúr
"pedig GPS-szel is rendelkezik majd." - Na végre!
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
tothmaxy182
őstag
Mi az a hibrid megjelenítő?
(#2) VIBO: Azért kell, hogy az a nyamvadt kis akku kibírjon egy napot, ugyanis ott a levágott részben van a fényérzékelő.
[ Szerkesztve ]
Minden szavam magánvélemény!
-
VIBO
őstag
Nagggyon várós
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest