- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Suba53
csendes tag
A dolog fordítva üzemel. Nem a PC belsejét kell védeni a külső elektromágneses zavaroktól, hanem fordítva. Nagyon szigorú előírások vannak a forgalomba hozott elektronikai berendezésekre vonatkozóan a sugárzott, illetve a kábeleken kijutó elektromágneses zavarokra.
Ezeket a Posta zavarvédelmi állomása szigorúan vizsgálja forgalomba hozatal előtt.
A barkácsolt holmikat természetesen nem vizsgálja, de ha a szomszéd panaszkodik a hatóságoknál, hogy élvezhetetlen, zavaros a TV vagy rádió vétele, és a mérőkocsi beméri a zavarforrást, ami mondjuk egy szomszéd által barkácsolt zavarvédelem nélküli készülék, akkor az illető tetemes büntetésre számíthat.
Mondjuk ezek jellemzően nem számítástechnikai barkácsholmik, hanem nagyobb teljesítményű készülékek, hegesztők, kommutátoros motorok, tirisztoros, és kapcsolóüzemű áramkörök, stb.
-
D.Orion
veterán
Átlagos háztartásban nem szükséges. Egyébiránt pedig nem kell zárt gépházzal rendelkező hardver mellé sem Tesla gömböt, 30W-os hangszórót és egyéb nyalánkságokat rakni, mert az ellen még egy fém gépház se véd. Konkrétan egy normál számítógépház még a mobiltelefon adójelét sem tudja kiszűrni... Szóval valahol urban legend ez a dolog kicsit.
Faraday kalitka ugyan már, köze nincs hozzá. Mindezeket nem bántásból írtam, csak kicsit nyers a modorom ébredés után, elnézést érte.ufocsalad: Anno nekem volt egy ilyen rögtönzött tesztelésre átalakított gépházam, ott is minden csatlakozó előre volt hozva, plusz akkor még az IDE-s korszakban a kábelt is kihoztam előre a MOLEX tápcsatival együtt, így ha rá akartam dugni egy winyót csak leraktam a gépház elé és kihúztam a gépházból 5-7cm kábelt. Egy rugó volt beleakasztva belül így ha lecsatlakoztattam a winyóról vissza is húzta a gépházba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Apple Watch Ultra hibátlan 2026.08.06.MM jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest