- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
imibogyo #577 üzenetére
A passzív gépet nem merném bevállalni, tekintve, hogy sokszor játékra adom a fejem, és szeretem a kompaktabb házakat. Ott meg nagyon jól kell megtervezni mindent, mert könnyen radiátor lehet belőle.
Meg szeretem ha a hardvereim általában 60 fok alatt maradnak, terhelés alatt. Most nézegetek ITX házakat, lehet bepróbálkoznék megint (Core V1-gyel jól megszívtam, szélzajos volt, nem csodálom, tiszta szita). Ott még kompakt vízzel talán lehetne szórakozni, nem tudom érdemes-e. Csak ami olyan pici, és tetszik is, az megbukik a szellőzés témán (12-es hely legyen a radinak, VGA felett/alatt rácsozat, hogy kapjon levegőt, és a táp is kintről kapja, na meg maradjuk 35 cm élhosszúság alatt lehetőleg)
Aztán lehet a végén veszek valami CM Elite házat. Csak az kinézetre nem a legszebb számomra.
Na meg egy 256GB-os SSD-vel simán kilőném a HDD-t. Igaz, egy 60-asra raknám a rendszert, és a többinek lenne csak a másik SSD. Most az 500-as vinyón van még 150GB szabad helyem, tudnék faragni, aztán ha lesz nagyobb keret, még egy SSD-t befognék. De ezen még erősen agyalok, elférnék-e rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Videós, mozgóképes topik
- Kés topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged