- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeppErKorN
tag
Úgy gondolom, apróságok döntenek az egyes szolgáltatók között. Érdemes a mindenkori legkedvezőbb ajánlatok szerint választani.
A számhordozás kiváló találmány, hiszen derekas szívásokat okozhat egy új szám, de még derekasabbakat egy olyan, korábban mástól elvett, amelyet naponta tucatnyian hívnak.
Az ügyintézést kellene egyszerűsíteni, gördülékenyebbé tenni. Erre a web kiváló lehetőséget teremthetne. -
Én már jártam mind 3 szolgáltatónál. A számhordozást sose választottam. Legutóbb lehetett volna V-ről P-re de annyit akkor nem ért nekem... Mindenesetre az írás szórakoztató.
-
Grigorisz
aktív tag
azt remélem észrevettétek, hogy P-ék szivesen és gyorsan fogadnak mindenkit...ez T-ékről nem mondható el a történet alapján. szánalmas bagázs ez a T
-
BloodRay
veterán
válasz
eastsider #11 üzenetére
Mi unokatesómmal kb 3 éve játszottunk ilyesmi számhordozós játékot, csak mi a V-betűstől szerettük volna hordozni unokatestvérem számát P-hez.
P-től ugye elküldtek minket V-hez, hogy kérvényezzük a dolgot, ahol elég "érdekesen" álltak a dologhoz... Közölték, hogy az kb egy hét lesz akkor, de ők persze megindították a folyamatot, csak ez nem rajtuk múlik.Mi szerencsére tisztában voltunk vele, hogy azonnal kötelesek engedélyezni a számhordozást, így mi meg nagyon kedvesen elkértük a panaszkönyvet.
Ekkor derült ki, hogy akivel vitatkoztunk az az üzletvezető. Nagyon kedvesen és kissé nagyképűen oda is adta a panaszkönyvet, hogy nyugodtan írjunk csak bele. Beleírtunk és elindultunk kissé bosszúsan körülnézni a bevásárlóközpont többi boltjában(azt hiszem D Plázában zajlott az egész), ha már a telefont nem tudtuk megvenni amiért jöttünk.
Kb 5 perc múlva csörgött a telefon. V-től hívtak, hogy készen van az "engedély"...
Hogy mikre képes egy kis könyv... -
biker
nagyúr
ez ide kötődik
http://logout.hu/iras/atveresszagu_tortenet.html -
A készüléket átneveztük T-elefonra,
A vidéki hivást T-ávolságira,
Az utcai készülékek érméjét T-antuszra,
A beszélgetés egységét pedig T-arifában mérjük,Mindezt persze T-e fizeted.
-
^Clown
addikt
Sajnos nem lep meg a történet. Bürokrácia bürokrácia hátán, mindenütt... Borzalmas...
-
orbano
félisten
válasz
PeppErKorN #2 üzenetére
a nagy ügyfelek fontosak? "P"-nél vagyunk kiemelt ügyfelek. csak a kiemelt státuszhoz illő kiemelt intelligenciájú ügyintézőnkre kellett 2 hónapot várni, a kollégám 80e forintos telefonját fél évig gariztatták, vlamint lekapcsolták a kimenő hívásokat hétfő(!!!!!) délelőtt, egy olyan számlatartozás miatt, ami nem is létezett, csak az ő adminisztrációjuk volt hibás, rádásul előző héten a kivonatot is megkapták faxon... kiemelt ügyfél, mi b+
-
PeppErKorN
tag
-
Syl
nagyúr
Ez egy érdekes történet, de vannak szerencsésebbek is.
Én januárban 'hordoztam át' a lányom "V" előfizetését "P"-hez. Egy csütörtöki délután volt.
- "P"-hez be, szándék előad.
- Utána át "V"-hez, papír bead. Egy óra múlva csörögnek, mehetek vissza.
- "V"-nél aktuális tartozás lerendez, papír megkap.
- Vissza "P"-hez, előfizetés megköt, telefon kiválaszt, kifizet.
- 2 munkanap múlva (!!!) hétfőn késő délután beindul a 70-es szám a "P"-nél.
Ennyi. Le a kalappal előttük!!! -
Szép új világ. Az ember otthon a számítógépe előtt kaphat idegbajt, már nem kell bemenni a boltba sem érte
Sajnos ez mindenhol így van, én kb 1 éve lettem P, előtte voltam T, és hát. A T-ből csináltam egy töltős kártyát, a P-meg céges néven fut. Azt tudni kell, hogy a céges papírok aláírásától számítva kb 2 napon belül a kezemben volt a készülék mindennel együtt.
Lehet hogy a szolgáltatóknak a "nagy" ügyfelek fontosabbak
Persze az is lehet, hogy szolgáltatója válogatja.
Mindenesetre az írás kellemes hangvételű, jót mosolyogtam rajta, hogy sikerült megőrizned töretlen optimizmusod, és nem engedted hogy elrontsák a napod.
Sok szerencsét az új készülékhez, a régi szolgáltatódnál -
brumesz
aktív tag
jó cinikus lett az írás,megérdemlik
én írtam volna egy "kellemes" hangvételű levelet nekik
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- PlayStation 5 konzolok garanciával! -konzol beszámítás ok!- Frissítve 07.30.
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- RODE Vlogger Kit universal