- New Game Blitz - 2025
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Kitöltöttem!
Megjegyzés:
Az általában mennyiért vásárol kérdésnél bajban voltam. Pl van amikor 200Ft-ért rendelek valami kütyüt Aliról, de van amikor 100k felett van egy rendelés idehaza. Mivel sok mindent már neten veszek meg, ezért a rendelés is sok, így a fene sem tudja mi az átlag.
Valami olyan kérdés szerencsésebb lett volna, hogy "Rendeléseinek többsége milyen ársávba tartozik?" vagy, hogy az "Az előző hónapban körülbelül mennyit költött internetes vásárlásokra?" vagy ehhez hasonló.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Dj Sügi
őstag
válasz szabonagyur #27 üzenetére
Köszönöm a véleményedet, ha csak ezek a nagy hibák benne, akkor nincs nagy vész. Tudnék rá reagálni, de nem szeretném ezzel szét offolni a topikot.
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
sqpp
őstag
Üdv,
Kész nekem bejött nagyon, már anno töltöttem ki hasonló témájú tesztet. Én adom az internetes vásárlást, bár az biztos, hogy lustává teszi az embert, mint az állat.
-
mrfree75
csendes tag
Szia!
Kitöltve.
-
mdraco
őstag
Nekifogtam...aztán látom "...Magyarországon", abbahagytam, mert nem ott lakom
-
szabonagyur
félisten
Ez az egyik leggyakoribb hiba pl.: A szociodemográfiai kérdéseket, melyek az életkor, nem, iskolai végzettség, lakóhely vizsgálatára vonatkoznak célszerű a kérdőív végén elhelyezni.
Ezen kívül ajánlatos a legtöbb helyre megadni az "egyéb" lehetőséget is, abból fogsz igazán véleményt kapni a megkérdezettektől.
És amit nagyon hiányolok: ha ez egy szakdolgozathoz lesz akkor minimum dupla ennyi kérdésnek kellene lennie, ennyiből nem fogsz nagy következtetést levonni, illetve lehet érdemes lett volna egy célközönséget meghatároznod, hogy kiket akarsz felmérni elsősorban, ha egy 1-99 éves kort vizsgálsz oda eléggé sok válasz kell, hogy reprezentatív legyen.
Összegezve: van még rajta mit csiszolni, hogy ez tényleg alapja legyen egy kutatásnak.
-
Dj Sügi
őstag
válasz szabonagyur #19 üzenetére
Mik lennének azok a szabályok? Ettől a kérdőívtől csak rosszabbakat láttam mind tartalmilag, mind formailag pedig nem egyet megnéztem...
Többieknek pedig továbbra is köszönöm a hasznos tanácsokat, és a kitöltést!
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
done
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
nagyúr
Egye fene. Kitöltöttem
-
Kex613826
tag
Kitöltöttem
[ Szerkesztve ]
Be positive, nothing is perfect!
-
Hunujv
tag
Kitöltve! ☺
-
Cheesy
őstag
Kitöltve
www.vakbelmutet.hu
-
Traxx
őstag
Én is kitöltöttem, de a kizárólag egy választható fizetési mód engem is zavar kissé.
És sok sikert a szakdogához
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
szabonagyur
félisten
Kitölteném ha legalább az alapvető kérdőív szabályok be lennének tartva (formai követleménye), de így... szerintem nézd át a formát újra, hogy is kell.
-
the_blu36
tag
Done.
"Téged a szenvedély vezérel, vagy egy H97 chipset?"
-
Stanlee
őstag
A fizetesi modoknal engem kicsit zavart, hogy csak egyet lehetett valasztani, mert en Paypal, kartya es csoportos beszedesi megbizassal is fizetek. De ez marad az en egyeni szocproblemam.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
XtremLor
őstag
+1 Nagy kalappal!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
creation
senior tag
Kitöltve és egy nagy kalappal
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
-
BioNiCMaN
addikt
kitöltve
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Dj Sügi
őstag
Köszi mindenkinek! jó 5let a letölthető tartalmak, de nem hiszem, hogy utólag okos dolog lenne módosítani.?
-
Vakegérke
félisten
Kitöltöttem.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
greenity
senior tag
Kitöltöttem. Csatlakozom Samushoz
"Egy mosolynál jobb a több"
-
Kitöltöttem, egy kalappal!
Viszont hiányolom a termékek közül a digitális tartalmakat (játék, film zene, ebook, stb.).
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
daneeeeee
aktív tag
Szia!
Kitöltöttem.
-
Alex91
félisten
Remelem, hogy nem csak a kerdoiv elemzeserol fog szolni a szakdolgozat...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
alcsa
senior tag
Kitoltottem.
-
kaszaking
tag
Kitöltve
-
törölt tag
kitöltve
hogy törjön el a kezed meg a lábad
-
thesound
addikt
Én is töltötten
Egy kalappal...
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Petyyyyy
addikt
Kitöltve és kalappal!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
Új hozzászólás Aktív témák
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Apple watch series 3 42mm
- Fujitsu Lifebook E736, i5-6200u, 8Gb RAM, 128Gb SSD, 13,3' HD, jó akku
- ASRock Z77 WS LGA1155 Intel Z77 ATX asztali alaplap ÚJSZERŰ!
- Új - Apple MacBook Pro 14" M4 Max 14cCPU/32cGPU/36GB/1TB SSD - Space Black - Bontatlan
- Dell Latitude E5470, Core i5-6200u, 8Gb DDR4, 256Gb SSD, 14" HD kijelző, Jó akku! Win 10