- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Psychonaut #58 üzenetére
"Én nem vitatom, hogy létezik erre érvetek, csak eddig még egyszer sem láttam leírva, vagy elsiklottam felette."
Nehéz ezt megfogalmazni. Mert valahol a másik oldalban is van igazság ha a tömény tényeket nézzük. Mert ha valaki arra jár és nézelődik hát nézelődjön főleg ha nem zavar vele senkit és nincs útban.
De csak azért nem lenne pofám kimenni, hogy fotózkodjak a katasztrófa közepén miközben a másik mondjuk két napja ott gürizik a gáton.
Szal érted ha valaki csakúgy arra jár, csinál 1-2 fotót vigyázva hogy ne akadályozza a munkát az rendben van szerintem is. Csak az nincs ha valaki direkt azért megy ki, hogy pózoljon az árvízzel mert az "menő".Ez nálam ilyen erkölcsi? etikai? kérdés. Ha már nem tud vagy nem akar segíteni a munkákban akkor ne menjen már oda pózolni fényképezkedni meg bámészkodni miközben a másikak ott szenvednek hogy mentsék ami menthető. Mert lehet rosszul esik annak a melósnak aki már két napja ott robotol, hogy a hülyegyerek ott bohóckodik a kamerának ahelyett hogy beállna segíteni.
@(#75) baluka26:
Ez egyébként rohadtul így van. Bár én ezért már kaptam oltást pár éve hasonló árvíz kapcsán. Fogalmam sincs, hogy akik árterületen vesznek ingatlant majd elönti őket az ár, azok miért sírnak? Hiszen a nevébe is benne van, hogyha kiönt a folyó, akkor az lesz az első terület amit elönt majd. Hiszen ezért hívják ártérnek...
Nem véletlenül olcsó ott minden...szerk #84-re: ja, amíg van aki kimenjen...
szerk 2: pff ez elég rövid?
^^
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest