- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
rKrisi
csendes tag
Sziasztok!
Most találtam rá erre a topicra
megpróbáltam felrakni a magyar hangot a porszívóra, de telepítés közben/után azt írja ki, hogy 'Valamilyen hiba történt. A hangcsomag telepítése sikeres volt!'. De sajnos nem
Valakinek ötlete erre? Gen1 porszívó, nem international hanem kínai. A mostani legújabb firmware van rajta.PC-ről próbáltam felrakni, tűzfal nem jelzett semmit, de láthatóan a hangcsomagok elküldése után akadt el a dolog....
Köszi!
-
sz_gabor
tag
Sok telefonon elég csak a USB hibakeresés ha nincs USB hibakeresés(biztonsági beállításokat) (ez lehet hogy csak a miui-ban van).
Úgy tudom a OnePlus 5 problémás (Vagy az oreo vagy a más kialakítású rendszer miatt).
Vannak más módszerek a token megszerzésére (rootolt telefonnál,Linuxos Pc-vel (python lehet hogy windowsos Pythonnal is működne),adb segítségével).
Rootolt telefonnál a legegyszerűbb:Egy fájkezelővel (Root Explorer, Total commander stb) keresd meg a /data/data/com.xiaomi.smarthome/databases/ könyvtárba a miio2.db fájlt, nyisd meg egy szövegszerkesztővel és keresd meg a 'Drockrobo.vacuum.v1' szöveget előtte nem sokkal ott az IP cím.
A szöveg utána az elnevezés és a router neve után ott a 32 karakteres token.
Ha lesz időm leírom a többi módszert is de legegyszerűbb ha egy másik telefonnal megpróbálni törlöd a fiókodból (esetleg megosztod) a porszívót és a másik telefonnal párosítod és azzal próbálod meg kinyerni a tokent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Elkészült a legújabb hangcsomag Xiaomi Gen1,Gen2 verzióhoz.Az előző hangcsomagban lévő hangok mellett 2 új hang...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest