Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Klaus Duran #48 üzenetére
Amíg nem mondod azt, hogy Te ezen akarsz Krájszisz hármat játszani FullHD-ben, max beállításokkal, semmi gondom.
Én például egy jóval gyengébb VGA-t használok (8600GT). Azzal van bajom, mikor erre azt mondják, hogy márpedig ez mindenre elég, a boltban megmondták, és én hülye vagyok. HTPC-nek, netezős gépnek, otthoni fájlszervernek, irodai gépnek tökéletes, én sem vennék erősebbet. De mint gamer gép...
-
Szatyor95
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #45 üzenetére
Ne is tedd, az elején még vicces, de mostanra már inkább a sírógörcs keringet.
-
Szatyor95
senior tag
Én nem tudom mivel akar rajta játszani, de lehet jobb is így.
Az ilyenek többnyire eleve úgy jönnek hozzám, hogy adott egy GeForce GT610 4GB, meg egy Intel E2200 körüli valami. És azt kellene megoldanom, hogy ezen akadozás nélkül menjen a CoD, a Crysis, akkor jó lenne a GTA IV is... Volt már olyan is, hogy még engem akartak megkérni, hogy ugyan töltsem már le nekik, mert ők nem tudják. Persze megpróbálták megvenni, de már nem kaptak sehol.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #38 üzenetére
Én is ezt szoktam mondani, de csak nem engedik meg, hogy próbaképp Windows helyett Linuxot tegyek a gépre, amit hoznak javíttatni, mert lassú. Merthogy az sz*r, nem lehet rajta játszani (ezt egy olyan ember mondta, aki egy irodai géppel állított be), meg bonyolult, meg nem is tudom miket szoktak még mondani. Még úgy sem kell nekik, hogy ingyen tenném fel, és a Win-t is, ha nem tetszene meg. Valamiért nagy az előítélet az emberekben.
-
Szatyor95
senior tag
Félig-meddig igazad van, mivel ezeket a rendszereket még karban kell tartani. Viszont sokan úgy vélik, hogy a karbantartást elintézi a rendszer. Például nem neked kell törölnöd sokszor frissítés után a telepítő fájlokat, a temp mappa tartalmát és hasonló. Valamilyen szinten én is elvárnám ezt, hisz az átlagos felhasználók használni szeretnék a rendszert, nem pedig istápolni, mint egy kisgyereket. Valami már megindult egyébként, mivel egy ideje például automatikusan töredezettségmentesít a Win 7 alapból.
-
Szatyor95
senior tag
Nézd meg sz.balazs képét az írásában. 43.8 GB. És ez csak a Windows mappa. Most nézd meg az én képem. Programokkal, és naprakész rendszerrel összesen 35.2 GB az összes foglalt terület. Azért röhögtem egyet, mert semmi karbantartást nem végzek a rendszeren, ennek ellenére a komplett meghajtóm nincs annyi, mint neki a windows (mappa). Félreértés ne essék, nem a kollégát gúnyolom, hanem szánakozok azon, hogy ennyi helyet képes felzabálni a Windows.
Pár éve még vígan Ubuntut használtam, rajta mindennel, ami nekem kell. Mindezt egy 4 GB-os pendrive segítségével. Ez volt a másik okom a röhögésre, mivel a kettő között brutális az eltérés. Abba most ne menjünk bele, hogy melyik rendszer a jobb, ezzel a hsz.-el nem célom ezt elindítani.
-
Szatyor95
senior tag
Azért ez nem semmi. Mondanám, hogy nem röhögtem, de ennek fényében...
...elég jót derültem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A címből már lehet sejteni, miről szól ez a rövidke kis bejegyzés.Naszóval arról lenne szó, hogy kíváncsiságból...
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Gitáros topic
- Tesla topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nyaralás topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest