Hirdetés
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
Nem használ nálam nagy erőforrást, naponta többször is szoktam frissítést találni hozzá, amikor hibát találnak, vagy talál külső fél, akkor javítják.
Viszont a legfontosabb dolog, hogy csak azért lett beépítve, hogy legalább valami legyen a gépeken, nem volt célja a Microsoftnak vezető vírusvédelmet fejleszteni. Most tuti nem fogom megkeresni, amikor anno a Vista idejében ezt mondták. Ettől függetlenül nyilván van jobb is.(#14) Tamás88:
Ha fontos dolog van, azt soron kívül frissítik, nem várják meg a következő patch keddet. Amúgy sokkal könnyebb egy sok gépes hálózatot úgy üzemeltetni, ha egyszerre kell tesztelni a frissítéseket, mintha random össze-vissza érkeznének. Lényegében külső nyomásra jött ez a módszer. Egy belső teszteken is elbukó foltot pedig ne dobjanak ki letölthetőnek, mert több kárt okozhat. Így is volt már bőven probléma a kapkodásból. -
2. A konkurenciához képest ritkábban frissül az adatbázisa, ez komoly veszély egy biztonsági szoftvernél
Én azt hiszem naponta szoktam látni frissítést. Ez annyira ritka?
3. Egy sor ismert, de nem javított kiskapuja van
Hajrá, a Googleös mérnök is szólt a Microsoftnak, javították is.
-
babkukta
senior tag
Szerintem se sokan használják ezt a ....
+ sok vírus teszten is ehez hasonlítják a minimum követelményt. Azaz ez lehet azért is, mert ennyire rossz, vagy azért is, mert a Windowsal együtt jön. Én mind2ben látok vmit. (Megjegyezném, mindig van olyan AV, ami még gyengébb ettől is). Egyébként tényleg nem lenne ez rossz, mert jó ötlet az integrált védelem vírusokkal szemben, de ennek szvsz akkor lenne csak értelme, ha vmi nagyobb és híresebb céggel összefognának.Én ESET-es vagyok, hozzá tudnék pl szokni, ha egy ESS virítana a friss W7/W8-on

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Horgász topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest