- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
-
alevan
őstag
1. Rengeteg gépen tapasztaltam , hogy a Windows Security Essentials és Windows Defender JÓVAL kevesebb erőforrást használ, mint a vetélytársak.
2. Nálam naponta frissül az adatbázis Windows Update-on keresztül.
3. Pl.?
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában." -
zoli62
addikt
-
CJ4567
nagyúr
-
Khan13
senior tag
Nem használ nálam nagy erőforrást, naponta többször is szoktam frissítést találni hozzá, amikor hibát találnak, vagy talál külső fél, akkor javítják.
Viszont a legfontosabb dolog, hogy csak azért lett beépítve, hogy legalább valami legyen a gépeken, nem volt célja a Microsoftnak vezető vírusvédelmet fejleszteni. Most tuti nem fogom megkeresni, amikor anno a Vista idejében ezt mondták. Ettől függetlenül nyilván van jobb is.(#14) Tamás88:
Ha fontos dolog van, azt soron kívül frissítik, nem várják meg a következő patch keddet. Amúgy sokkal könnyebb egy sok gépes hálózatot úgy üzemeltetni, ha egyszerre kell tesztelni a frissítéseket, mintha random össze-vissza érkeznének. Lényegében külső nyomásra jött ez a módszer. Egy belső teszteken is elbukó foltot pedig ne dobjanak ki letölthetőnek, mert több kárt okozhat. Így is volt már bőven probléma a kapkodásból. -
Tamás88
őstag
Ami igazából egy szolgáltatást kapcsol ki a vírus, erről minap olvastam, hogy volt valaki, akinek a vírusa először kikapcsolt egy szolgáltatást, ami a víruskergetőknek fontos, és ezért utána már szabad útja volt a fertőzésnek.
Régebben és is használtam az MSE-t, majd áttértem az Avastra, utána a Panda felhőre, és végül a DirtyWindows javaslatára az Qihoo 360 IS-nél kötöttem ki, ennél jobb nincs is, ami ráadásul ingyenes.
(#13) Glenda
Az adatbázis tudtommal naponta frissül, ami inkább ritkábban azok a frissítések. Jó nagy buta ember volt, aki kitalálta, hogy csak minden hónap második keddjén frissüljenek. Addig meg szépen lehet lopkodni az adatokat, nem számít. Más rendszereknél meg nem így van. -
Glenda
addikt
2. A konkurenciához képest ritkábban frissül az adatbázisa, ez komoly veszély egy biztonsági szoftvernél
Én azt hiszem naponta szoktam látni frissítést. Ez annyira ritka?
3. Egy sor ismert, de nem javított kiskapuja van
Hajrá, a Googleös mérnök is szólt a Microsoftnak, javították is.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r -
panderson
tag
-
babkukta
senior tag
Szerintem se sokan használják ezt a ....
+ sok vírus teszten is ehez hasonlítják a minimum követelményt. Azaz ez lehet azért is, mert ennyire rossz, vagy azért is, mert a Windowsal együtt jön. Én mind2ben látok vmit. (Megjegyezném, mindig van olyan AV, ami még gyengébb ettől is). Egyébként tényleg nem lenne ez rossz, mert jó ötlet az integrált védelem vírusokkal szemben, de ennek szvsz akkor lenne csak értelme, ha vmi nagyobb és híresebb céggel összefognának.Én ESET-es vagyok, hozzá tudnék pl szokni, ha egy ESS virítana a friss W7/W8-on

-
steven84
tag
Nekem nem okozott még semilyen problémát. A win 7 megjelense óta használom.
-
panderson
tag
1. Sok erőforrást használ, nem tudom, hogy ennyire mélyen vizsgál vagy csak nem optimalizált a kódja
2. A konkurenciához képest ritkábban frissül az adatbázisa, ez komoly veszély egy biztonsági szoftvernél
3. Egy sor ismert, de nem javított kiskapuja vanPedig jó ötletnek tűnt, hogy az op.rendszerbe építik, mert valószínűleg a legjobban értenek a saját kódjukhoz, de nekem úgy tűnik pénz / kapacitáshiány miatt vérszegény ez a részlegük..
Ami pont nem elnézhető, mert AV készítési tapasztalatuk nem összemérhető egy nagyobb AV cégével, tehát teperniük kellene, mert így ez félmegoldás, és a legdrágább is nekik is. -
bambano
titán
-
Dr. Romano
veterán
-
panderson
tag
A Defender az első amit egy friss telepítéskor kikapcsolok. Pedig az ötlet, nem volt rossz, de a megvalósítás több negatívumot hoz, mint amennyi hasznot
-
dajkopali
addikt
-
buherbela
csendes tag
"A fertőzéshez szokásos módon egy rosszindulatú fájl megnyitása vagy egy fertőzött weboldal meglátogatása szükséges."
Vulnerability in Microsoft Malware Protection Engine Could Allow Denial of Service => Vagyis ezen a hibán keresztül nem lehet megfertőzni semmit, csak működésképtelenné lehet tenni a malware védelmi szolgáltatást (amin egyébként is az megy át aki akar, ld. pl. https://www.youtube.com/watch?v=xv7kBwEVym0).
Besorolás: Important => Ez a Microsoftnál a közepes súlyosságot jelöli, súlyos sérülékenységekre a Critical cimkét ragasztják
http://buhera.blog.hu -
Narxis
nagyúr
-
Postas99
őstag
Ezt eddig is tudtuk, hogy a termék BUG-ot rejt. Teli van a net a nem induló windows defender témákkal...
-
buherton
őstag
Az vét hibát, aki dolgozik. A fontosabb kérdés, hogy mióta tudnak erről a hibáról?
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Szerviz topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 512GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4992
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest