Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
(#142) GabN73: A játék maga annyira nem hosszú, itt a leghosszabb az, ha a térképet be akarod járni, vagyis 100%-ra kijátszani. Már 54 óra körül járok, és jóformán minden scania alkatrész megvan. Igaz még nincsen meg minden képesség.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Linkeltem egy fizikai módot, próbáld ki.
Mondjuk nekem is tetszik a játék.
Na igen, az előzés az kutya tud lenni."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Mivel felemelték 21-re a korhatárt nem valószínű hogy meglessz.. Ezt nem értem
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
-
veterán
Nagyon rossz a fordított közlekedés.
Most hogy van egy kölcsön VGA nálam, feltoltam a grafikát max-ra és hu, sokkal jobb a grafika mint ahogy eddig használtam low-on volt szinte minden. Amúgy most kezdem tapasztalni itt a 10 es szinten túlhaladva, hogy belekell rakni 1-200 órát a játékba hogy az összes szint meglegyen.
Illetve van egy Tina nevű soffőröm, és végre már nem mínuszos, hanem napi 1-2000 eurót hoz a konyhára. Gyorshajtásokra pont jó
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
nagyúr
Anglia nem rossz, cask ha betartanánk a sebesség korlátozásokat, hát sztrádán is kb 70 km/óra lenne az átlag.
-
anatre1
tag
Csúnyítja, de 110-el végigmentem egy ~800km-es út autópályán vezető részét. Én bogisat tettem fel, hogy jobban vagy legalábbis ugyan úgy kanyarodjon. Mit értesz felvevés alatt? Felemelni? Tudtommal nem.
[ Szerkesztve ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát"-Bog \\\ /tele/kommunikáció minden mennyiségben
-
nagyúr
A 6x4 =! a bogisal!
A bogis az, mikor a nem használt tengelyeket fe fel tudja elemni, itt meg csak kormányzott van és nem lehet felemeltetni.
-
-
Milka 78
nagyúr
A Restacar-on kell regelni az ETS2 fórumhoz és tele van mod-okkal(mint ez is). Bármelyik kaszniba be tudod rakni,de tele van az oldal váltó és alváz modokkal is.Nálam pl. átlagosan 4 féle váltót és 6 féle alvázat tudsz választani,de említhetném a valódi benzinkutakat,céges pótokat és a térkép is elkezdett bővülni+elkezdték lecserélgetni a pálya elemeket(beléptető kapuk,garázsok,szerviz)valósághűekre.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Tudom, de ez nem bogis, mert a játékban nem felvehető.
Amúgy meg a régi kamaz, vagy milyen gyártmányú kamionokon volt olyan, hogy a duplahúzó hátsó kerekei bogisok voltak.Jaj, aki nem olvassa az SCS blogját, ha minden jól megy, a hétvégére megkapjuk a patch-et.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Aham, azok.
http://www.youtube.com/watch?v=I8PYK7GVKxA&list=PL830E01DF33A33116&index=42&feature=plpp_video
Bocs ie10 metro alatt nincs linkem.
24. másodperctől nézzd. Ott is a duplahúzó fent van. Pedig ez scania. És gyönyörű.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
azt tudom...
#407) Milka 78
melyik Volvo-t?[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
macy
addikt
Nekem a Volvo volt az elején a legjobb a 750-es mocijával. Most a 730-as Scaniát nyúzom, szerintem ez marad, hamár megmókoltam a hangokat, meg amúgy is tetszik. De ki fogom próbálni az összes gépet ha meglesznek. Jelenleg Man, Renault Magnum, Volvo, Iveco van az embereimnek, meg nekem a Scania.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nincs, eltolták. Szerintem holnap, vagy max szerda. Azt írták a hét elejére közzé teszik.
Szevasz csaj.[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
nagyúr
Reggelt. Már a munkában. Felénk akkor jön kamion, ha valami különleges esemény van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest