Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anatre1
tag
Nem kell 15ös szint a több tíz ezres fuvarokhoz. 8-9-es szintél már vannak 20.xxx ezres fuvarok is ha jól osztod a pontokat. Egybe is visszafizethető a hitel. A sofőrök is fognak később több ezreket is hozni, és igen ha saját kocsiddal mész, mindent te fizetsz.
[ Szerkesztve ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát"-Bog \\\ /tele/kommunikáció minden mennyiségben
-
anatre1
tag
angliába mph van. tehát 30mph=50kmh, 50mph=80kmh, 60mph=90kmh
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát"-Bog \\\ /tele/kommunikáció minden mennyiségben
-
anatre1
tag
Csúnyítja, de 110-el végigmentem egy ~800km-es út autópályán vezető részét. Én bogisat tettem fel, hogy jobban vagy legalábbis ugyan úgy kanyarodjon. Mit értesz felvevés alatt? Felemelni? Tudtommal nem.
[ Szerkesztve ]
-
anatre1
tag
válasz Milka 78 #342 üzenetére
A Restacaros regről tudok/unk. Engem és FET-MEN kollégát a 750le-rős Daf érdekelne, mert mindketten érdeklődünk a Daf-ok iránt, csak (szvsz) elég gyengus motorokkal szerelték.
Ha neked sikerült megcsinálni akkor leírhatnád, hogy hogyan vagy feltölthetés valahova a módosított vagy új fájlokatVagy a 750-es motor ebben a pakkban van?
[ Szerkesztve ]
-
anatre1
tag
Na most vagyok nem kicsit ideges. Mindig leáll a game. Már kivettem minden modot. Mi lehet a hiba?
-
anatre1
tag
A visszarakom a modot, átállítom, kiveszem úgy nem jó?
Dede, megjavult
[ Szerkesztve ]
-
anatre1
tag
válasz - = Zk = - #403 üzenetére
2. nem, nekem is kéne
-
anatre1
tag
válasz - = Zk = - #439 üzenetére
Meg van szabva ,hogy x km/h-tól van tempomat? lol
-
anatre1
tag
Akkor ezzel az új patch-el (1.2.5) egy mod se megy?
-
anatre1
tag
Valaki be tudná linkelni, a tsm 3.2-es verzióját?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- PlayStation 5 Pro teszt