Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
nagyúr
Igen, jön egy nagy patch a közeljövőben és majd a grafikát kicsit optimalizálják. Sajnos elég sokan elégedetlenek vele.
(#247) FET-MEN:A volvóval csak azért tudod megcsinálni, mert a készítők bakiztak és előbb fel tudod oldani a legnagyobb motrot. Amúgy meg mit akarnál egy fos soros motortól? V8 a király.
Szerintem nem ekkor már az 500-as v8 megvolt."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Én is mert a Scania játék elég jól megy nálam, lámpákkal fényekkel minden, itt meg nem tudom a fények távolságát belőni mert még alacsony szinten is képregény lesz.
Amúgy ráhasaltam az öko vezetésre és már 5.8-as vagyok.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
nagyúr
Új profil és problem solved. Nem szenvednék a helyedben akkor és új lappal indítasz.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
nagyúr
Csak ezzel az a baj, hogy a Scania cég nem hiszem hogy rábólintana erre, mert nem engedélyezik az ilyenfajta törést, mert a liszenszet megvásárolták. Lásd sok autos játékban pl. need for speed nincs ilyen jellegű törés, mert az autógyártó cég nem engedi ezt meg a játékgyártó cégnek. Esetleg mod-ba jöhet, de az nem hivatalos.
-
nagyúr
"10 sebességes ez a sz@r, kiszáguldok a világból."
Na itt halltam meg..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest