Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz Ergo_Proxy #26085 üzenetére
Én is nagyon hiányolom a klasszikus modelleket, a free truck modok elég jók, de úgy látom a YT-on, hogy fizetős modokat is sokan használják. Ami feltűnt, hogy a YT videókon a környezet megjelenítése kb. ezerszer szebb, mint amit én Grimes, Europe Reskin, vagy a különböző "Realistic" modokkal el tudok érni. Létezik valami JBX Graphics meg Project Next-Gen mod is, de azok fizetősek és elég drágák. Azokról van tapasztalatotok? Vajon tényleg a fizetős modok miatt annyival szebb a megjelenítés? Ti milyen modokat használtok a környezet szebbé tétele érdekében?
[ Szerkesztve ]
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
m0h0senator
őstag
válasz AcCEsS #26103 üzenetére
JBX-et használok lassan 1,5 éve. Nem tudok már nélküle játszani. Annyival többet ad a játékhoz annyira elfelejteti, hogy 10 éves graf motoron ül a program. Nagyon sokat dolgozik vele egy panamai srác. Eleve egyszer kell kifizetni ha jól tudom 30 eur környékén van most a JBX de ugyanúgy jó ATS-hez és ETS-hez. Támogatja a custom mapokat a community szavazásai alapján. Elsődleges a promods.
Én az utóbbi időben áttértem a fizetős modokhoz. Igen megkérik az árát de verzióváltáskor nincs sz*pás van kommunikáció mikor készül el a frissítés mit tartalmaz stb. Amiket én használok: JBX, Fred Scania, jonruda, zeemods
[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
-
Foose
addikt
válasz Marci112233 #26089 üzenetére
Nekem most tölti a tegnapi frissítést. Lement a frissítés,és a végén kidobta hogy sérült frissítési fájlok. Újra le kellett futtatni a frissítést. Mi a f...??
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
pcnet
addikt
Elkezdődött a karácsonyi WoT-os event.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Ablakos
őstag
A baloldali ablakban eddig nem vettem észre a tükröződést. Különösen a közl.lámpa fénye tetszik. Ez volt már régebben is?
-
Foose
addikt
Megjött az event frissítés. Játék indítás,és leáll. Log: [kép] mi a @@@@??? Minden frissítés káoszt okoz? Miért???? ez most már felháborító. Minden frissítés után játékfájlok épségét kell ellenőrizni,és sok fájlt újra letölteni. Miért????????? Bárcsak tudnék érthetően angolul,írnék nekik... és most már divat,hogy elsőre nem is sikerül neki: [kép]
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
El bizony
Christmas Toys of Yesteryear Event 2021
15 fuvarnyi ajándékot kell vinni, hogy megkapd a plecsnit (és a vele járó apróságokat). -
Foose
addikt
válasz Csubakkka #26112 üzenetére
Nem,mert nemrég lett zsír új ssd betéve a gépbe,és arra van telepítve a játék. Egyébként Ats esetében is galibát okozott a frissítés. Semmi más játéknál nincs gondom frissítésekkel. Ugye mint lentebb is látszik a képemen,a schwarzmüller dlc-vel volt valami nyűgje. (ugye ezt használja a játék az ilyen eventekhez)
-
Marci112233
addikt
Nekem is frissült, de mivel az előző frissítések után is kellett nekem is ellenőriztetni mert vagy el se indult vagy megszakadt a játék, most frissítés után el se indítottam a játékot hanem egyből ellenőriztettem. talált is rögtön 2 hibát amit javított aztán már ment a játék gond nélkül.(ETS2)
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Foose
addikt
válasz Marci112233 #26114 üzenetére
Hát én próbáltam indítani,mert bíztam benne hogy egy event frissítés nem okoz gondot. Okozott
-
Foose
addikt
Mai Twitch SCS közvetítés. Ezek vannak tervben jövőre. Bizony,ott az új MAN is.
-
Foose
addikt
válasz m0h0senator #26117 üzenetére
Pedig nem. Olvass vissza. Egy időben a Ets2 D meghajtón volt,javasolták hogy tegyem át rendszer vinyóra. Át tettem. Hát.... Az érdekes az,hogy csak SCS játékoknál fordul elő. Lásd pl,ezt mi okozza? Szóval....
-
Debilon
addikt
most megnéztem, ETS2/ATS felvettem mindegyikben event fuvart, és nincs hiba, nem lép ki, tökéletesen működik minden
(feljebb írtad, hogy a Schwarzmüller packal volt gondod, mert az eventekhez azt használja)nem is emlékszem, mikor volt bármilyen gondom akármilyen update után
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Foose
addikt
válasz Debilon #26120 üzenetére
1.43 hozadék.
Interior Cabin Sound Update
In this update we have also implemented a new sound effect which simulates sound attenuation from surrounding environment noises, as well as the sound of the truck engine and wheels. Since each truck has a different sound insulation, our sound team has simulated this with the use of sound equalization and reverb effects.
Put simply, interior truck cab sounds have been updated to better simulate how engine, wheel and other exterior sounds are dampened when driving from a first person view.
This is just the first iteration of this update, as in the future we plan to bring more accurate attenuation simulation by the size of the truck cab. This update has been applied to all trucks in both Euro Truck Simulator 2 and American Truck Simulator.
-
Win-T
senior tag
Pedig valami fixen nem kerek a frissítési metódusukkal, mert nálam is rendszeres, hogy ellenőriztetni kell a játékfájlokat és talál is javítani valót. Elég régóta használom már a steamet, ahogy gondolom mindenki itt, nem egy játék megfordult már alatta, és egyedül az ETS és ATS páros amelyiknél ezt a jelenséget tapasztalom soha semmi másnál nem fodult még elő. És én szinte semmilyen modot nem használok egyedül a brutal weathert.
Hogy aztán kinél miért jön ez elő és másnál miért nem az már egy jó nagy x akta. -
Ergo_Proxy
tag
válasz Debilon #26123 üzenetére
Szerintem se élethű, mint lentebb írtam egyszer, olyan a hangzás mintha egy térben lennél a motorral, inkább jobb kicsit leengedett ablakkal menni. Valahogy bármit kitalálnak az scs-nél, olyan felemásra sikerül, nem annyira jobb lesz, inkább más.
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
vlevi
nagyúr
válasz Ergo_Proxy #26124 üzenetére
A hnagbeállításoknál mostmár több opció van a hangokra. kupuff, turbó, motorhang. Úgy vettem észre, a kipuff hangja van túltolva. Próbaképpen azt kapcsoljátok ki.
-
Debilon
addikt
válasz Ergo_Proxy #26124 üzenetére
Régebben mikor ezt az fmod vagy mit behozták akkor volt ilyen otvaros aztán lassan jobb, elviselhető lett
Furamód ATS nem lett ilyen, egyre többször inditom azt az ETS2 helyett
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Foose
addikt
Igen, szerintem is f@s lett az 1.43-al érkező kabin hang. Nem igazán lehet beállítani rendesen, hiába a sok csúszka. Atsben használok interior hangokat(zeemods) sokat dob a játékon. Motorhangot már régóta használok Ets2-Ats-ben mert az alap egy rakás.... A játék motorja felett is rég eljárt az idő. Szóval összességében van baj, csak foltozgatják ezzel-azzal, sok értelme nincs. Laggok, ugráló távoli dolgok,stb. Ugyanazzal a géppel pl a snowrunner alázza az SCS játékokat, bőven!
-
Marci112233
addikt
Nekem más dolog tűnt fel ETS2-ben az újabb frissítések után, de hogy melyik után jött elő nem tudom. Mégpedig az hogy sötétben hátrafelé tolatásnál nulla fény. Se a teherautón se a póton nincs hátra fény, pedig előtte mindkettőn volt valamennyi. Így sötétben tolatni igazi kihívás.
Más is észrevette ezt vagy nálam valami beállítás gond van?Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
eboostr
aktív tag
válasz Marci112233 #26128 üzenetére
Szerintem a megújult lighting system-re gondolsz, nem nálad van a baj.
-
Marci112233
addikt
válasz eboostr #26129 üzenetére
Lehet, de ezt akkor elszúrták de nagyon. Eddig se volt sok fény, de épp elég volt hogy ne tolass neki semminek, most viszont fény nélkül marha könnyen összejön a sötétben a koccanás.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Ergo_Proxy
tag
Csak hangos elmélkedés :) kedvenc motorom, több kamionomban is ez van, a Cat 3406e, legyen szó gyári hangról, motor hang modról, vagy kamion modhoz tartozó 3406-ról saját hanggal, az összesnek teljesen más hangja van, nem is hasonlítanak. Szerintem lövése nincs senkinek milyen a hangja egy ilyen motornak nem mintha nekem lenne
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
Ergo_Proxy
tag
Miért éppen Alaszka [link]
Egészen valósághoz közeli volt ködben vezetni ezen a mapon, az orromig nem láttam, északon már cudar volt az idő.Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
vlevi
nagyúr
Szerintem nagyon furcsa lett a motorfék hang az 1.43-as verzóban.
Ez egy 500 lovas (nem V8) Scania, nincs retarder a váltóban, és, amikor a tempomatot lejjebb veszem, motorfékkel lassít.
Mi ez az idétlen kerregés? Régebben úgy dübörgött a motor, hogy élvezet volt hallgatni.
[link] -
Debilon
addikt
ez, amit Foose kollega nekem is bemásolt:
1.43 hozadék.
Interior Cabin Sound Update
In this update we have also implemented a new sound effect which simulates sound attenuation from surrounding environment noises, as well as the sound of the truck engine and wheels. Since each truck has a different sound insulation, our sound team has simulated this with the use of sound equalization and reverb effects.
Put simply, interior truck cab sounds have been updated to better simulate how engine, wheel and other exterior sounds are dampened when driving from a first person view.
This is just the first iteration of this update, as in the future we plan to bring more accurate attenuation simulation by the size of the truck cab. This update has been applied to all trucks in both Euro Truck Simulator 2 and American Truck SimulatorSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
AcCEsS
senior tag
Zeemods-tól a Road & Wind Noise Mod eccerűen zseniális (ráadásul ingyenes), és jelenleg szinte minden hangcsomag akciós!
-
AcCEsS
senior tag
-
Jadro
veterán
válasz AcCEsS #26137 üzenetére
Köszi a tippet! Épp a minap vettem Scania hangot tőle, lehet elsiettem. Most leszedem az ingyeneseket és kipróbálgatom. Elérhetővé tudod tenni a Road & Wind noise 1.2-es verzióját esetleg? Nekem mondjuk az 1.3 is új lesz, de szívesen kipróbálnám ha ennyivel jobb.
Iberia DLC is -10% ismét, végre arra is rászántam magam és megvettem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Foose
addikt
válasz AcCEsS #26137 üzenetére
Gondolom a játék 1.43 verziója miatt nem olyan jó mint az előző hangcsomag. Sokat változtattak 1.43-ra. Én is csak most töltöttem le az említett hangcsomagot,egy próbát megér. Mondjuk nekem ezek a hangok alapból is elfogadhatóak voltak,szemben a szörnyű motorhangokkal.
-
AcCEsS
senior tag
Itt van az 1.2, nem biztos, hogy jobb, lehet, hogy csak megszoktam a hangzását. Ebben sokkal erőteljesebb az alaphang, kicsit, mintha a váltó/difi szólna úgy 50-60km/h felett... Vagy csak a szél zúg...
-
AcCEsS
senior tag
válasz Ergo_Proxy #26132 üzenetére
A videódban ez melyik navigációs hang mod?
-
MoVieFaN
aktív tag
Ma megjelent az ATS-hez a Promods Canada v1.1.1 (v1.43.x, Same as v1.1.0)
Promózzák már az ETS2 v1.43.x v2.60-at is.
Kapott egy TBA sor (és az ME is), ami azt jelenti, hogy már nagyon közel a megjelenés.
Teaser TrailerÜdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
Foose
addikt
Kezdődik a rémálom. Frissítés érkezett Ets2 és Ats-re. Természetesen Ats indításkor hiányolja az international dlc-t.... de miért??? 16 fájl ellenőrzése sikertelen. Marha érdekes ez,lassan minden frissítés után ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Ergo_Proxy
tag
Amúgy nem lehet, hogy nálad van a kutya elásva? Nekem sose szokott gondom lenni frissítésnél, max valamelyik modot kilövi, de ez a mai kis frissítés se okozott problémát.
-
Foose
addikt
válasz Ergo_Proxy #26146 üzenetére
Nálam sem feltétlenül az összes frissítés okoz gondot. De nem tudom. Anno D meghajtón volt a játék,azt mondták nem jó úgy a frissítések miatt. Átraktam C-re. Használok modokat,de hogy egy ilyen frissítés mint a mai miért okoz gondot,nem tudom. Érdekes módon Ets2 esetében nem lett gond a frissítés után. Pedig abban kétszer annyi mod van. Szóval nem hiszem hogy mod okozná.
-
Jadro
veterán
Pedig ebben a fórumban - bár kicsi a mintavétel - de csak neked vannak problémáid majdnem minden frissítéssel. Így minimum elgondolkoznék azon, hogy a modok okozzák. Én frissítés előtt mindig eladom az össze moddolt pótkocsim és kamionom, kiveszem a modokat úgy frissítem a játékot. Úgyis ellenőrizni kell a modokat frissítés után. Nincs problémám sosem.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Bunken
tag
Sziasztok.
Másnak úgy van, hogy ha WoT-os fuvart visz és szervízbe kell vontatnaia a szerelvényt mert mondjuk felborult vagy felakadt valahova akkor a fuvar törlődik, mintha nem is lett volna?
Kicsit idegesítő a cél előtt 70 km-rel miután levezettem 3100 km-t.[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Bekapocsolom a gépet,és tölti a frissítést.... Honnan tudjam előre hogy frissítés jön,hogy előbb adjam el a modokat? Automobilista2 is ezt csinálta,amíg D meghajtón volt. Átraktam C-re,és nem jöttek frissítés után hibák. Igaz,abban nem voltak modok. De most speciel nem is tudom,milyen frissítés jött,ami összeakadt az international dlc-vel.... Ets2 esetében meg nem is volt most gond,mint írtam is. Pedig abban több a mod. Tehát nagyon fura. És ha visszaolvasol,más is írta hogy okozott már gondot neki is frissítés. Most komolyan szerinted ebben a topicban csak én játszok modokkal??
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest