Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Érdekes, ebbe már bele tudják rajzolni az elektromos rögzítő féket. Elvileg az új Daf xf-ben is van, mégis csak sima kart raktak bele a játékba.
Hát milyen lenne hozzá a hang? Mint a többi. pfff,blöö[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Ablakos
őstag
Érkezett egy tükör mod, akinek nem jó a steam-es tároló.
-
NimrodsSon
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Azt tudja-e esetleg valaki, hogy az új Krone achivmentet hogyan kell megcsinálni?
- Krone DLC és pótkocsi van
- World of Truks account van és aktív
- Werite, Krone factory sajátpótos online fuvar, na az NINCSEzen kívül van még egy rakás achivment ami nem működik, pl.: Volvo gyárból sem lehet kamionokat szállítani, de a Scaniától sikerült, igaz, hogy a Trucksbook-on kellett saját magamnak generálni egy fuvart.
-
Ablakos
őstag
válasz Phobion #26607 üzenetére
Kipróbáltam, de nem vagyok tőle elragadva. Nem a mód hibája, hanem a nagyítás miatt. Kanyarodáskor "kilóg" a nagytükörből a pót hátulja és a kicsiből kell nézni, hogy nem kaszálom-e le a járdát a hátsó kerekekkel. Az a kicsi meg elég halszemes.
Tolatáskor (még bele is nagyítva), sokat segít a beállás minőségén. -
vlevi
nagyúr
Van valamilyen kiállítás Hannoverben.
Ennek apropójára különböző dolgokat kell szállítani Hannoverbe, ETS2-ben, WOT fuvarként.
SCS Software's blog: Destination Hannover Event
Összesen 7 fuvar kell, ITS céghez, Hannoveri címre.
Ebből legalább 1 Krone fuvar legyen, amit németországi Wertle városában található Krone gyárból kell vinni. A másik 6 fuvar lehet bármi, bárhonnan, de a célállomás a hannoveri ITS cég legyen. -
NimrodsSon
csendes tag
Az a baj, hogy nem egyértelmű a leírás, de szerencsére sikerült megoldani.
Végy egy kamiont és csattogj el vele Verite városába és a Krone gyárból végy fel egy fuvart (külső fuvar). Egy üres Krone pótkocsit kell elvinned Hannoverbe, célállomás ITC. Miután ez megvan, Európa szerte keress olyan online (külső fuvar) megbízásokat, amiknek a célállomása Hannover ITC. Az event végrehajtásához Krone DLC megléte szükséges. Miután mindez megvan WOTon és Steamen ajándék bevált. BÓDOGSÁG!!! -
Foose
addikt
válasz NimrodsSon #26611 üzenetére
Krone DLC not required for this event. tehát nem, nem szükséges a krone dlc.
-
vlevi
nagyúr
válasz NimrodsSon #26611 üzenetére
Arra oda kell figyelni, hogy legalább 200km legyen mindegyik fuvar, mert ez is a követelmények között van.
Tegnap kipróbáltam, a Krone pótkocsit már elvittem, majd ha lesz időm, megcsinálom a többit is. -
drsanya
aktív tag
Sziasztok,
Kb 1 éve töltöttem le egy Daf hang modot egy fizetős oldalról, csak ez az egy volt belőle ingyenes. Keresem, keresem, de az istenért nem találom melyik oldal volt az, az biztos, hogy nem a Zee volt ha jól emlékszem. Sok hónap után vettem elő a játékot megint, mindig ott van a gépemen, de ilyen olyan okok miatt nem tudtam menni. Most nem megy a mod, a listában sem látszik. Emlékszik valaki, melyik volt ez az oldal?
Amúgy a Zee-től letettem a hajam, a gyáriak miért nem tudnak ilyet???Másik kérdésem, hogy van valakinek fejhallgatóra optimalizált hangcsúszka beállítás? Az enyém mindenhol középen, botrányos így a minősége.
Köszi, ha valaki tol egy beállítást, valamint infót a fenti hangmoddal kapcsolatban.Üdv mindenkinek és sok baleset, késés és bírságmentest.
I am iRacer
-
szala86
aktív tag
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni, mégpedig VR-hez, Euro Truckhoz. Régóta próbálkozok beállítani, de valahogy nem az igazi. elég sok benne a lagg, vagy ha nincs lagg, akkor meg ronda. Van e esetleg, aki hasonló konfiggal rendelkezik mint én és VR-ben játszik, valamint szépen működik és grafikailag is sikerült azért jóra összehoznia? Illetve milyen beállításokat hajtott végre, hogy szépen, jól működjön? A játék mellett én az OculusTrayTool-t futtatom, amin csak az ASW van offolva és 45 Hz-re fixálva, valamint az OVR servert állítja High-ra. Quest 2-őt használok és Airlinket. Ezeken kívül, csak a config.cfg-ben állítottam be ezt: "uset r_manual_stereo_buffer_scale "1.5""
Valamint a játék beállításain belül állítottam pár dolgot. A játék egy Kingston SSD-n van.
Előre is köszönöm a segítséget és az észrevételeket, valamint jöhetnek kritikák is.A konfigom:
VR: Oculus Quest 2 128GB
Oprendszer: Windows 11
Alaplap: ASUS PRIME Z370-A
Hűtő: ARCTIC Freezer 13
Processzor: Intel Core i7-8700K 6 Cores, 12 Threads 3.7GHz Coffee Lake
Memória: Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3K2/16
Videókártya: ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti
Adathordozó1: KINGSTON SSD M.2 2280 NVMe 500GB A2000
Adathordozó2: Samsung SSD 850 PRO 256GB
Adathordozó3: Western Digital Caviar Blue 3.5 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
Adathordozó4: Western Digital 500GB 16MB 7200rpm SATA2 WD5000AAKS
Tápegység: SEASONIC Focus PX 750W moduláris 80+ Platinum
-
Foose
addikt
válasz drsanya #26614 üzenetére
szerintem EVR hang lesz amit keresel. Engine voice records..... Jó ideje eltűnt,többször hitegetett minket hogy újra jönnek a hangok,(sok fizetős hangot vettem tőle anno)de semmi.... Ezek a régi hangok ugyebár már nem kompatibilisek a jelenlegi verzióval.. Én kizárólag fejhallgatón játszok,szerintem állítgasd be magadnak a csúszkákat,mindenkinek más az ízlése.
-
szala86
aktív tag
válasz Ablakos #26619 üzenetére
Igen ezeken, illetve ezen is már túl vagyok, de ez már nem is nagyon használható (nagyon régi), mert talán egy beállítás kivételével a többi már nincs a játékban. Hát igen sajnos nekem is ez a gondom, hogy ez a kártya a VR-hez (Quest2-höz)a minimum, így csodát nem kell tőle várnom. Sajnos egyenlőre (2-3 évig)biztos nem tudok új kártyát venni, de még használtat sem. Ezek nekem túl drágák.Csak gondoltam hátha van valakinek valami trükkje, ami nem található meg a neten. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
Foose
addikt
Járt már így valaki? Adott egy G29 kormány pedállal és a hozzá tartozó H váltóval. Szerdán használtam mert játszottam vele,ma meg nem akar működni a H váltó. Logitech g hub-ot használok a kormányhoz egy ideje,de ugye az csak a kormányt és a pedált kezeli. Tehát az ott keresgélés kilőve. Vezérlőpult: eszközök: g29. A teszt oldalon ahol a gombokat kormányt stb-t lehet tesztelni azt írja ha itt nem működik akkor a beállítások fül alatt kalibráljam. Természetesen a teszt fülön nem működik semmi. Be sem jönnek a gombok hogy teszteljem. A beállítások fül alatt a kalibrálás gomb viszont inaktív,nem tudok kattintani. Játékon belül a kormány és a pedálok működnek. Nyilván az irányítás beállításokban a varázsló sem segít mert nem történik semmi amikor a váltóval váltást állítanám be. Csatlakozást is néztem a kormány alján,kihúztam újra bedugtam. Áh,másik usb portba dugva a kormányt rögtön működik minden.
[ Szerkesztve ]
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Miért van az, hogy felrakom a magyar map-ot, és indulasnal azt irja, hogy nem található mentés? Ezért be sem tölt semmit.
Új felhasználót csináltam, mivel a régit folytatni akarom a pro mod-al(az tökéletesen működik)
Előre is köszi -
d3tox1c
senior tag
-
Zizko72
csendes tag
Sziasztok, Trucky app-ba megvett garázst és kamiont lehet ingame használni valahogyan? Mert sehogyse jöttem rá, hogy lehetne-e.... Mi értelme trucky cégbe venni kamiont, garázst ha nem lehet használni?
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Technikai segítségre lenne szükségem. Jött hozzám egy gép, amin az ETS2-vel akar játszani a tulaj, de egy hozzá nem értő "szaki" belerakott neki egy R5 230 2GB kártyát, amin persze nem fut rendesen a játék, akadozik, ez nem is egy játékos kártya.
Nálam van egy régi Radeon HD4870 512MB, ami nem mai darab, de kategóriában sokkal erősebb, mint az R5 230. Néztem a gépigényt, a minimálishoz elég neki valami Intel HD 4000 is, és az a gond, használtan viszont nem akarok venni, sok a melegített, és nem adom a nevemet olyanhoz, ami lehet napokat bír csak ki.
Szerintetek elég lenne a HD4870?
Újonnan melyik kártyát ajánlanátok, amin nem kellene minimumra lehúzni mindent?
A "vas" relatíve jó alatta, a kártya a szűk keresztmetszet.
Köszi a segítséget előre is!Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Phobion
őstag
válasz csabyka666 #26630 üzenetére
Nem tudom manapság mi az alternatíva a GTX 1650 helyett, de én azzal játszottam ETS2-t 1080p-ben, medium-high beállításokkal. (Mellett 8gb ddr3, i5-3570k és ssd. A 1650 a mai napig megvan.
-
palfitom
félisten
válasz csabyka666 #26630 üzenetére
Szia,
Laptopomban GTX 1050-4GB van (adatlapomon látható), mely szép grafikával simán futtatja az ETS2-t. Használtan már 20-25k-ért kapható a sima 1050, a jóval erősebb 1050Ti 35-40k körül, de akkor már az ennél is erősebb RX570-et venném, melyek ugyanúgy 35-40k körül kaphatók.
Újonnan a GTX 1630 lenne 77-80k körül (kb. 1050 és 1050Ti közötti erő), de akkor már inkább 1650 85k körül (érezhetően erősebb a 1050Ti-nál).[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
csabyka666
veterán
Köszi a választ mindkettőtöknek!
Megbeszélem a tulajjal, hogy belevág-e egy újba, vagy mi legyen.Sajnos ramhibás a 4870, így kipróbálni sem tudtam a játékot.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Ablakos
őstag
A vállalkozói fuvarokban a mod-ok tudják módosítani a pót feliratokat? Elég lehangoló a ProMods barna feliratos vontatmány.
-
lo_jo
senior tag
válasz Ablakos #26634 üzenetére
Te is tudod módosítani. Amikor a céghez érve felveszed, akkor van egy fogaskerék ikon a konkrét pótnál, ott tudsz válogatni. Ha épp engedett a dupla pót, akkor azt is választhatsz, stb, viszont ennek hatása lehet a fuvarért kapott pénzre is. Egyébként pedig igen, vannak modok, amik a cégeket cserélik le, azokkal jár festés a pótokra is.
-
csabyka666
veterán
válasz csabyka666 #26633 üzenetére
Végül egy ASUS GTX 1650 4 GB lett beletéve, szerintem el fogja vinni a játékot a srácnak. Köszi mégegyszer!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
vlevi
nagyúr
Nekem is van furcsa kérdésem.
Ez meg mi a WTF?
Keringtem félórát, hogy hova kell állni, mert a zászlót láttam a térképen, de a raktár előtt a piktogramot nem.
Most ott állok, ahol kell (ezt jelzi a berakodást jelző üzenet), de fingom sincs, hogy hova tűnt a piktogram.
Korábban láttam olyat, hogy egy moddal el lehet ezeket rejteni, de nekem nincs telepítve az a mod.
Illetve, a beállításokban el lehet rejteni a pálya határokat, de az nálam nincs bekapcsolva, látszakan a pálya határok.Ez Klagenfurtban történt.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok.
Még mindig a kék Scaniát hajtom, promods térképen.
Továbbra is ajánlom mindenkinek!videóm is van: https://www.youtube.com/user/tutuhawer
[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Jadro
veterán
válasz tutuhawer #26641 üzenetére
"Még mindig a kék Scaniát hajtom, promods térképen.
Továbbra is ajánlom mindenkinek!"Melyiket ajánlod? A kék Scaniát vagy a Promods térképet? Nem kötekedek tovább, egyetértek! Promods abszolút ajánlott! Én még ajánlanék mellé egy szuperebb hangot is a Scania alá, van free verzióból is sokkal élhetőbb mint a gyári. Rengeteget ad az élményhez.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Ablakos
őstag
Egyszer már szóba került a távolságtartó tempomat. Ez csak user kívánság, vagy valóban fejlesztik?
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok!
Ez a fej-/szemkövetés beállítás.
Külön eszköz kell neki vagy elég egy sima webkamera is? -
lo_jo
senior tag
válasz Bal0924 #26647 üzenetére
Nekem csak egy elég szutyok kamerám van, de megfelelő fények mellett a FaceTrackNoIR egész jól működött itt is és flight simben is. Persze nincs egy VR vagy rendes IR fejkövetés szintjén, de bőven használható.
ETS2-ATS talán annyiból jobb, mint a flight sim, hogy nem kell egérrel a műszerfalon kapcsolni dolgokat. Ott csak "örömrepüléshez" volt jó, de ahhoz nagyon. A beállítása időigényes, meg kell találni, hogy mi az, ami neked kényelmes, hogy nem fog túl sokat mozogni, de nem is túl keveset, pl tolatáshoz ha ki akarsz hajolni, de nem akarsz sima egyenes menetnél folyamatos kis mozgást látni.
Érdemes a ki-be kapcsolást és a resetet egy könnyen elérhető gombpárra rakni. A ki-be elég sűrűn használatban lesz, nem mindig kell a követés, pl egy autópályás hosszabb részhez nem feltétlenül ad hozzá annyit, hogy megérje, de majd kitapasztalod. A reset kamerától is függ, de azzal meg "tiszta lappal" mehetsz, ha elmászna a detektálás. Középre igazítod a fejed, megnyomod és várhatóan egy darabig megint jó lesz. Nekem sűrűn kellett, de ez tényleg egy nagyon gagyi, ezer éves 720p kamera botrányos minőséggel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Sorozatok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest