Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz Ablakos #26800 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen, amikor sima fuvarnál (nem WoT, nem saját pót, stb.) a fogaskerékkel dupla pótot választottam. Valamelyik spanyol cégnél egy nagyon enyhe lejtésű rámpán állt a pót, ami alá simán be tudtam volna állni, de a dupla miatt már nem, kb. a pót kerekei alatt ért véget a rámpa, így nem is csak centiken múlt, hanem a traktor tengelyének vonalában volt a doboz. Sajnos nem oldotta meg nekem újratöltés, úgyhogy azt a fuvart akkor buktam. Ha ez itt teljesen síkban van, akkor tényleg lehet, hogy valamelyik mod kavart be és ezért oldotta meg az újratöltés.
-
Ablakos
őstag
válasz Jakob.rabbi #26802 üzenetére
A pót végét jelzi az X. Az irány így már egyértelmű.
-
Ablakos
őstag
Biztos volt már téma, de akkor nem figyeltem.
Váltottam Nvidia 3060TI kártyára. Rögtön megemeltem a forgalom sűrűséget. (g_traffic = 3) Arra számítottam, hogy ledobom a hajam olyan gördülékeny és sűrű forgalmat kapok. Ehelyett ilyen eredmény van:
Hun térképet használom ezzel a néhány moddal. Ez is sok ennek a kártyának? Milyet kellett volna venni normális élményhez?
-
Milka 78
nagyúr
válasz Ablakos #26804 üzenetére
Mondjuk a Hungary Map bár nagyon hangulatos, de úgy ahogy van életképtelen teljesítmény szempontjából és olyan nagy bughalmaz, hogy azt nem fogod erőből megoldani egy erős vga-val.
Én is emiatt dobtam már évekkel ezelőtt, pedig a kor csúcs vga-it is aláraktam (290x,980ti). Amikor a 1080 ti alatt is nyekegett...na ott engedtem el.
Különben az alkotó évekkel ezelőtt lelépett és csak patch gyártás van hozzá, hogy egyáltalán elinduljon.
Ez egy félkész térkép sajnos. -
Ablakos
őstag
válasz Jakob.rabbi #26806 üzenetére
Ok, biztos van olyan szituáció, amikor nem tökéletes. Nekem ez mégis életszerűbb, mint a villogó négyszög. Az x jel a pót közép-hátsóvonalba kerüljön.
Rampához merőlegesen tolatva nincs megvonalazott segítség, csak a jel, hogy oda. (de ne ferdén!) Hogy röhögjön a targoncás.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Milka 78 #26805 üzenetére
Folyamatban van a friss verzió, elvileg Frank már dolgozik rajta. Sőt, valószínűleg hamarosan kész, de csak a növényzet fog változni. Nekem az utóbbi időben nem igazán volt vele gondom pedig nincs erős kártyám, sőt a proci órajele is alacsony.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
nagyúr
válasz Ablakos #26799 üzenetére
Én csak azokkal megyek/mentem. Jó kis 19.60 méter hosszú tandem szerelvény...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Foose
addikt
Ha esetleg valaki tudja-követi hogy Ets2-re Dotec elkezdte az mp4 mercit is.... Néhány órája került fel youtube-ra ez a beta verziós kis videó.....
-
Foose
addikt
Lassan annyi fizetős dlc lesz a játékhoz mint a Train simulatorhoz.... Megérkezett a Feldbinder Trailer Pack DLC is....
-
pcnet
addikt
Jöhetne már az új MAN is…
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Foose
addikt
válasz slice14 #26815 üzenetére
Egyenlőre én is akcióra várok, most nincs pénzem játékra. Pedig nagyon vártam Ats-be a Texas dlc-t is, de hát.... pcnet Most így hirtelen nem tudom, de talán egy éve sincs hogy bejelntették, aztán azóta adtak ki egy pár dlc-t, frissítést, szerintem azokon dolgoztak.
-
Cr00py
senior tag
Azt azért jó látni, hogy folyamatosan érkezik valami. Én örülök neki
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok!
Hóeséses térképen megyek a csapattal, a céggel, amiben benne vagyok. Nagyon jó móka és még mindig nagy promods térképen konvojban. A Discordon mindenki szépen letölti, vagy a steam műhelyben bekattintja a szükséges modokat, és megy simán. Nekem továbbra is ezer éves mentett játékom van, egy darab van, és sosem veszett el semmi belőle, ezért is ajánlom!
Ha bármi kérdés van, csak írjatok rám akár itt vagy steamben üzenetben. (a steamben gyorsabb)
[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Debilon
addikt
azért a fuvar "generátor" algoritmus is tehet egy szívességet
ráálltam achievementekre, az orient express budaest-bukarest és a bukarest-isztambul jó 2 hétbe került, de most a Along the Black Sea-hoz is már 1 hete majdnem nem ad fuvart varna-mangalia és mangalis-constanta közé, pedig bármelyik irányból jó lenne
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Debilon
addikt
válasz Jakob.rabbi #26826 üzenetére
ha az "alvásra" gondolsz, akkor azt 3x lehet egymás után, de ugyanúgy nincs ami nekem kellene fuvar
valamerre mennem kell, hogy tudjak megint "aludni" 3x
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Foose
addikt
Ennek (Convoy: Dedicated Servers Support) biztos örülni fognak azok,akik online is tolják a játékot.... Én nem szoktam,szóval nekem nem is mond kb semmit.
-
tutuhawer
őstag
hoppá, ez szerintem hatalmas előrelépés, nagyszerű hír!!!!!
köszönjük az infot!
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Ablakos
őstag
Valamikor az online kezdetén próbáltam néhányszor a multi-t, de mindig lemaradtam, nagyon el ment a kedvem. Persze látszott, hogy akikhez csatlakoztam, közük nincs a közúti fuvarozáshoz.
Én ma is azt mondom, ez egy egyszemélyes játék. (ahogy a valóságban is ritka ua. a felrakó, meg a lerakó hely)
Bár az AI is elég idegesítő tud néha lenni. -
tutuhawer
őstag
válasz Ablakos #26832 üzenetére
ne menjen el a kedved. Meg lehet találni, akikkel szívesen megy az ember.
trucksbookon vannak magyar csapatok, cégek.
https://trucksbook.eu/vannak itt magyar cégek, és érdemes együtt menni, mert bizony nagyszerű társaságban találhatod magad egy perc alatt.
-
-
pcnet
addikt
70el kanyarodás... Sajnos nekem is elment a kedvem a multitol. Jött utánam két okoska, zöld volt a lámpa, 90 fokban fordultam balra. Lassítottam a lámpa előtt, aztán csatt.... Belém jött az egyik hátulról és még én voltam a hülye, hogy miért fékezek zöld jelzésnél. Igaz AI-k is művelnek olyanokat, hogy megérne egy videó összeállítást. Mondjuk a céges multis eventeket élveztem. Csak ha betéved egy idióta...
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Foose
addikt
Na hát lényegében ezek miatt engem sosem vonzott az online része. Igen tudom, az AI is tud néha.... Akkor sem ugyanaz mint egy játékos társ. És egy másik játékostól nem a lentebb írtakat várom.
-
Ablakos
őstag
"AI-k is művelnek olyanokat, hogy megérne egy videó összeállítást"
Ha valaki tud ilyen összeállítást, az légyszíves linkelje!
Néhány hete gyüjtögetem a velem történt afférokat. Tanulságos visszanézni. Kár, hogy csak az aktuális (rögzített) nézetben visszanézhető és egy külső nézet nem segíti az esemény megértését. -
tutuhawer
őstag
Lehet, hogy rossz videót néztek vagy rossz emberekkel mentek.
A nyitott régi multiplayer volt ilyen, azt tudom, de most magunk meg tudjuk választani, kikkel akarunk együtt menni és kivel nem.Szerintem a trucksbook csapatok nagyszerűek és lehet értelmes emberek közt menni.
-
Foose
addikt
válasz m0h0senator #26840 üzenetére
Ott már esik a hó? Nem rossz ez a Fred féle scania csak nem lenne rossz már rendesen frissíteni 1.43-ról...
-
Ablakos
őstag
válasz m0h0senator #26840 üzenetére
A jármű fizika is követi ezt az időjárást? Mit lehet tapasztalni?
-
-
m0h0senator
őstag
-
Ablakos
őstag
válasz m0h0senator #26845 üzenetére
Ettől félek én. Az esős időben is a fékút meg szorozva 2-vel és ez volt a fizika.
-
Ablakos
őstag
Számomra nagyon nem logikus, hogy a telepass-os kapuk hol itt-hol ott vannak. Azt kell minden alkalommal borzasztóan figyelni, hogy külső(bb) vagy belső(bb) sávban lesz -e a kapu.
Általában a teherforgalom használja az e-fizetést, az meg a külső(bb) sávot használja.
(Ja nem itt, mert az AI-k végig vágtatnak a legbelső sávban forgalom mentesen is. ) -
tutuhawer
őstag
Éppen a téli időjárásban (februárig) megyek, ha esetleg érdekel titeket. Én így játszom. Élőben: YouTube.com/tutuhawer
-
Ablakos
őstag
Eddig még sohasem kapcsoltam be a fáradtság/alvás lehetőséget.
Ahogyan nézem a lejárati idő minusz hátra lévő fuvaridőket, szinte alig van +8 óra, az alvás idő meg fix.
Akkor nem a fuvar alatt, hanem előtte/után kell kivenni a pihenőt?
Mindig meg kell nézni, hogy belefér-e az alvás az útba és úgy kell fuvart választani?[ Szerkesztve ]
-
Bunken
tag
válasz Ablakos #26849 üzenetére
Nekem be van kapcsolva mindig. Én azt vettem észre, hogy belekalkulálja a játék a pihenőidőket. Én mindig célba értem időben eddig minden fuvarral ha nem mentem el kalandozni / felfedezni. Ha csak pár száz km-es fuvart vettem fel aminek a menetideje mondjuk 3 óra lett volna de felvételkor már csak 1 óra volt a vezetési időm akkor kaptam a fuvarra annyi időt, hogy tudtam aludni egyet és oda is értem határidőre.
De a hosszú fuvaroknál ez még jobb mert ott sokszor marad több mint 24 órám a határidőig, kivéve a sürgős fuvart mert az ott is ki van számolva rendesen, nincs idő kalandozásra, nyomni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest