- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
Cr00py #20649 üzenetére
Ezt én tudom, ezeket is állítottam be. De amikor a váltógombot nyomtam, akkor nem 7-es 8-as stb sebesség következik, hanem 12,13.... Tehát kimarad. Ez lenne a gondom. Sőt, asszem scania esetében hiába így van beállítva, az 1-es 2-es helyén játék közben már C1 és C2 kerül. Így végül pl az egyes sebesség a hármas sebesség helyére kerül. Van egyszerűbb megoldás a gondra, olyan váltót kell venni amilyen Neked is van 😁 csakhát, már nincs több pénzem. (Jelenleg azt sem tudom, miből fogom megvenni a skandináv térképet ha kijön végre)
-
Foose
addikt
válasz
Chris0321 #20644 üzenetére
De mint írtam,driving force van,tehát nincs gomb. Ezért ugye a menüben állítottam be a váltásra egy gombot,de nem jó,mert ahogy írtam,kihagy 6 fokozatot. 1-6ig van az első "blokk" aztán a tetszőleges gombbal fentebb váltok a következő csoportra,de ott már 13-ik sebességgel folytatja.
-
laceszgamer
addikt
Lett egy Volvo végül, akkor most ezzel gyűjtögetek kicsit
-
vlevi
nagyúr
válasz
laceszgamer #20643 üzenetére
Nem igazán. A legkisebb Scania is elvisz mindent, na, jó, talán a 60tonnas mozdonyt nem :)
De pl a 420 lovas merci olcsóbb. Később majd veszel garázst, lesz soforod, odaadom neki.
Tulajdonképpen tökmindegy, mit választasz, kis különbséggel, de rövid idő alatt annyi pénzed lesz a játékban, hogy nem fogod tudni mire költeni. -
Chris0321
veterán
válasz
laceszgamer #20643 üzenetére
Azt veszel magadnak amit szeretnél, egyébként fel lehet tuningolni mindegyiket a szervízben. A nehéz rakomány miatt jól jön a plusz erő, nekem egy fullos Scania S-van.
Foose: Ha kamionhoz való a váltó kell lennie egy átváltó gombnak ami után a másik 6 sebességet tudod váltani.
-
laceszgamer
addikt
Amúgy első kamionnak érdemes megvenni a 730LE-s Scaniát vagy a 750LE-s Volvot? Vagy a gyengébbeket is fel lehet hozni erre a szintre. A pénz meg a szint meglenne a két legerősebbhez, csak nem tudom érdemes-e annyit költekezni.
-
Foose
addikt
Srácok,hogy a fenébe érdemes beállítani a H váltót? Ugyebár driving force shifter-em van,ami 6 sebesség. Na most,a legtöbb kamionom 12+2 sebességes,de van 16 sebességes is. Próbáltam már több módon is beállítani,persze kapcsolóval,de akkor kihagy vagy 6 sebességet. (nemtom már melyik mód volt az,de) 1-től asszem 6-ig vált,7-8-9-10-11-12 kimarad,és 13 a következő sebesség. Sajnos a való életben nincs jogsim,úgyhogy egyébként is van mit tanulnom,mikor mit kell csinálni ha váltani akarok
-
Chris0321
veterán
válasz
laceszgamer #20640 üzenetére
Nincs mit. Vegyél fel pár sofőrt, hogy jobban jöjön a pénz és több lehetőséged legyen.
Vakegérke: Szívesen.
-
laceszgamer
addikt
Köszi szépen mindkettőknek.
Akkor ideje vásárolnom egyet, aztán ha épp úgy van a változatosság kedvéért néha választok más fuvarokat is
-
Chris0321
veterán
válasz
laceszgamer #20637 üzenetére
De választhatsz olyan fuvart is. Ha garázsban az alsó sorban rákattintasz a fuvarokra akkor a legfelső a gyors fuvar ahol adja a cég a kamion is (ez fizet a legrosszabbul), a következő a vállalkozói fuvar amikor a saját kamionodat használod (egyébként annyi kamiont veszel magadnak és/vagy a sofőreidnek amennyit akarsz vagyis amennyi befér a ki tudja mennyi garázsba), a következő a saját pótos fuvat amikor a saját kamionod mellé veszel egy saját pótkocsit is és azzal keresel munkát, az utolsó a külső megbizás, olyat még nem csináltam.
-
Vakegérke
félisten
válasz
laceszgamer #20637 üzenetére
Mikor a fuvarok ikonra kattintasz, ne a vállalkozóit válaszd. Most fejből nem tudom a nevét.
Megvan, gyors fuvar. Köszi, Chris0321.
-
laceszgamer
addikt
Egy rövid és amatőr kérdés: Néha hébe hóba játszogatok én is az ETS2-vel, és eljutottam oda, hogy saját kamion. Viszont ha veszek saját kamiont utána már nem is vállalhatok így simán fuvarokat? Mármint ahol adott a kamion stb.
Azért hiányozna a változatosság ha hosszú távon csak egy kamionnal menni. -
Peathee
senior tag
Én most láttam meg, hogy váltógombot nem csak a CSIO gyárt méreg drágán, hanem az Almar is. Lengyel cégnek tűnik, angol honlap nélkül, de a Youtube tesztek alapján minőségi cuccot árulnak.
Erősen elgondolkodtam rajta, hogy rendelni kéne tőlük egyet
-
ledgeri
nagyúr
Na MP frissült!
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Ha valaki szereti, a masszív optikai tuningot, és az új scaniat gyűri a játékban, akkor van öröm!
Megjött az új REMOLED mod! 👍😁https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=175&t=260487
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Mr.Franczy #20623 üzenetére
Mondjuk én is elvártam volna egy-két olyan festést ami új, és a vontatón kezdődik, és a futón megy tovább...
Nem igazán érzem a kapcsolatot... -
Mr.Franczy
aktív tag
Nem tudom, nekem nem dobott nagyon semmit ez a saját pótos mutatvány! Újdonságnak jó, de max 1-2 fuvar, aztán ennyi is, persze ez, egyéni vélemény!
-
Adebayor
aktív tag
sziasztok
olyan problémám van, hogy nem érzékeli a fékpedált a játék. Irányitás fülön érzékeli, de ahol állítgatom a gombokat, ott nem
Google-n keresgéltem, láttam hogy nem egyedi az eset, de valahogy nem sikerült megoldanom így sem
ötlet?
ja, bocsi. DFGT-ról van szó, és ETS2
-
Jadro
veterán
válasz
donmackó #20618 üzenetére
A pénz csak az elején kérdés, utána jön már dögivel. Ehhez csak kell pár embert alkalmaznod és termelik a pénzt. Szerintem nincs különbség saját és nem saját pótos fuvar között pénzkeresési szempontból. Saját póttal macerásabb az élet, mert felrakodáskor is be kell vele állni, nem csak lerakodáskor. Ugyanakkor saját, traktorhoz illő póttal rohangálhatsz. Hátránya még, hogy adott típusú póttal ugye csak adott árukat vihetsz, míg ha csak traktorral rohangálsz bármilyen pótot ráaggathatsz. Saját pótnál cserélgetni kell, aztán mindig visszapakolja a home garázsba. Azért meg van a fílingje.
-
donmackó
addikt
Üdv!
Megéri saját pótot venni, vagy jobb ha a sima vállalkozói fuvarokat viszem? Melyik fizet jobban? Még nem vettem rá magamat hogy saját pótot vegyek, mert nem tudom hogy van-e értelme. Újra kellett kezdenem az ets-t, mert a régi profilommal folyamatosan összeomlott. Most jött össze annyi pénz hogy már vettem saját traktort, de meglenne a pótra való is.
-
ooooobi
senior tag
válasz
Cr00py #20611 üzenetére
Na ez a launchoptions megoldotta, de nem a nointro, hanem ezer éve próbáltam oculus dk2vel és bent maradt a -oculus parancs
Köszi srácok
Viszont uj hiba, játék közben kilépek beállításokat pr´bálgatni az egérkurzor folyamatosan megy lefele
Egy régi logitech gt kormány van bedugva még. -
ooooobi
senior tag
Sziasztok, olyannal találkozott már valaki, hogy indítás után fekete képernyö fogad de hallom, hogy megy az intro. Ezt escel, vagy enterrel átugrom és ezután csak egy kékség, de szól a zene meg látszólag fut a game. Steammel lefuttattam egy ellenörzést a fileokra az nem talált semmi hibát.
-
Bunken
tag
Kár, hogy a dupla pótokkal még mindig nem lehet elhagyni a Skandináv államokat. Vagyis azokon kívülre nincs vállalható fuvar.
-
Foose
addikt
Daf XF 105 Vad&k mod kamionja is frissült 1.32 verzióhoz,egyenlőre úgy tűnik hogy hibamentesen működik... Ha valakit érdekel esetleg... itt
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest