- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pehi
senior tag
Még annyi lenne,ahogy olvastam csak steamen tudom használni ezeket a kiegészítőket,vagy szinglibe is menni fog. Nem szeretném potyára megvenni egyiket sem! Köszi.
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Fel van telepítve az ETS 2,patch a legfrissebb. Ha megveszem a Going East+Skandináviát,lehet 2 több gépen is használni vagy csak egyen? Köszi előre is!

-
dokee78
félisten
Belekerült az elmúlt 4 hónapban valami új kamion az ETS 2-be?
Gondolok itt pl újabb MAN,Scania,Renault? -
Chris0321
veterán
-
-
Teodor52
senior tag
válasz
Chris0321
üzenetére
Nincs feltüntetve

Nem sokra rá, hogy megjelent a játék 2012-ben, rá egy hónapra vettem meg csak most leporoltam és úgy gondoltam, hogy ismét beizzítom a gépet.
Elővettem a játék kézikönyvét és annak hátoldalán a kód alatt felett sincs feltüntetve, hogy használható steam-en.
Elolvastam az aktiválás fejezetét is ott sincs írva.Egyenlőre nem próbálom ki mert félő hogy a kód beírásával ami nem steam-es elveszítem a licenszet.
-
Teodor52
senior tag
válasz
Chris0321
üzenetére
Az alap ets2 játék az dobozos viszont amit vásárolni lehet az ets2 honlapján dlcékből az steam kulcsot ad.
A videót megnézve érdekes legalábbis számomra hogy egy kód alapján a steam tudja melyik játékról van szó.
Nekem nagyon új ez az alkalmazás.Még ismerkednem kell vele mert egy kicsit furcsa.A dobozos ets2-öt ezek szerint nem tudom összehozni a steam-es dlc-vel?
Ui: 1:44 percnél bal a látható lehetőségek közül hozzálehet adni nem steames játékot.
Ez esetben hogy történne a telepítés?
-
Chris0321
veterán
válasz
Teodor52
üzenetére
Hello.
Ha jól értem van a dobozhoz Steam-es kulcsod. Feltelepíted a Steam-et a gépedre és ott tudod aktíválni a már meglévő kulcsot. Erről találtam egy videót: Steam kulcs aktiválása. Én már nem emlékszem pontosan hogyan csináltam, remélem elég érthető. Ha sikerült feltelepíteni a jártékot a Steam-es programban később meg tudod venni a DLC-ket, amiket szeretnél.
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Az ets2 dobozos verzióba vettem a cd galaxis üzletből még annak idején.
Tervben van a skandináv dlc vásárlása.Az ets2 honlapján steames kulcsot ad.
Sajnos nem ismerem a steam-et, így nem is tudom használni.
Azon voltam hogy ha a honlapjukon megvásárolom akkor emailben egy hivatkozáson keresztül letölthető az exe és mellékelve kapott kódot beütve már is érvényes programhoz jutottam,de ez a steam-es buli nem oké.
Tudna valaki segíteni hogy és miként működik a steam-es verzió?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Paladin1492
üzenetére
Köszönöm.

-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Paladin1492
üzenetére
Ez az 1.26-hoz van?
-
EAA Normal Map v. 4.2.05 [link]
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Nem rég elkezdtem játszani az Euro Truck Simulator 2-vel. Olyan kérdésem lenne, hogy miktől lehet olyan, hogy menet közben eltűnik a vontatott pótkocsi mögülem?
Először arra gondoltam, hogy biztos időre ment a szállítás és lejárt az idő. De most már pl 2× is volt olyan, hogy felvettem 1 pótkocsit, és pár km után egyszerűen eltűnt! Eddig nem volt ilyenre példa, csak mióta elértem a 4-es szintet!
-
Kezdenek besokalni nyugaton, a kelet európai kamionos cégekre.[link]
-
Akit érdekel,és vagy játszik a ProMods-al olvassa el. Szét ment a ProModsot és a Lengyelországot fejlesztő két csapat.Az utolsó közös munka a 2.15-ös verzió volt. A ProMods folytatja tovább a térképet, de a Lengyelországi rész az külön mod lesz, mint régen.[link]
-
törölt tag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Hali.
Igen.és az egérgörgőre,hogy állitom be pl.? ja, és ezt menübe,vagy valami config fájlba kell? -
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, feltelepítettem a TruckersMP modot hogy legyen multi, mindenhova regisztráltam és aktiváltam, beléptem steammel, a modot a játék mappájába másoltam úgy ahogy kell. Belépésnél kiírja hogy queue, majd azt hogy online vagyok. A garázsnál van is egy pár online játékos, minden szépen működik. Na de! fél - 5 perc után eltünedeznek a játékosok, egyedül maradok az egész játékban úgy, hogy nem leszek offline a szerver szerint. A lámpák is megfagynak piroson és olyankor fizetnem kell a kötelező bírságot. Stream közben mondták páran hogy mögöttem mennek, szóval ők látnak, de én senkit nem látok. Azt is mondták, hogy nekimentem már pár játékosnak is, akik szó szerint elrepültek az ütközéstől. Nem tudja valaki hogy mi lehet a baj? Újratelepítés megvolt, tutorialok alapján mindent jól telepítek stb. Ja és nem virágbolti, hanem Steames verzió.
-
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Van lehetőség a forgalom növelésére? Alapból nagyon gyér. Melyik a jól bevált mod? Jelenleg Hungary mapot tolom, de abba meg akkora a forgalom, hogy már szinte lehetetlen közlekedni. Köszi.

-
Vakegérke
félisten
válasz
Paladin1492
üzenetére
Köszönöm.

-
Russian Open Spaces Map v 3.4[link]
-
Bunken
tag
Üdv Sofőrök!

Vannak itt a fórumon olyan kollégák akik használnak egy régebben általam megosztott váltó mod-ot, Köztük Milka78 kolléga is aki egyszer még e-mail-en is megkeresett, hogy annyira tetszik neki, hogy bővítsem már ki az új DAF, IVECO és Streamline-ra is, amit meg is tettem neki!
Most egy kicsit tovább frissítettem és belekerült az MPIV-es Merci is és az összes váltó Retardert kapott.Ha még érdekel valakit továbbra is innen töltheti le.
Továbbra sem akad össze más mod-okkal és együtt működik Retarder hang mod-okkal is (amikkel én próbáltam jó volt).További jó szórakozást mindenkinek!
-
törölt tag
Helló!
Valaki megtudna mondani, hogy az milyen kamera mód, amikor az illető valamelyik gombbal ráközelít pl. az infós panelre, vagy a tükörre amikor tolat, vagy bármi egyéb? Mert én hiába görgőzök, ahogy nézek semmit nemcsinál. Valaki tudja mi az?Valami zoomnak kéne lennie, lehet valami szem zoom

-
törölt tag
Hali,valaki nemtudja mikor veszik már ki az fps zabáló karácsonyos hátteret a gémből?
-
Gigi01
őstag
Köszöntem!,találtam egy olyat,hogy fuvar lemondás,csak így tudtam megoldani.Viszont a következő fuvar is itt kezdődött
,de nagy nehezen kievickéltem.Amúgy nem ez az első ilyen fuvarom,de most az egyszer nem sikerült.Lehet a hó mód is beleszól. -
Gigi01
őstag
Csak én bénázok,vagy más is alig tud feljönni a bányákból?Megáll,majd csúszik vissza.

-
törölt tag
Stornó. Ha kihúzom a pedált, akkor működik a 2 fül a kormányon. Amúgy még másnak is az a karácsonyi háttér van bent a gémbe? vagy csak nekem?
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok! másnak se megy a multi ? próbáltam ezt a szart le tölteni tegnap is de sehogy se megy nincs olyan a bétákban ! de érdekesnek tartom azt hogy az a 154 ember hogy a francba tudd vele online játszani

-
törölt tag
Tud valaki valamit erről?
-
törölt tag
Amúgy most mindenkinél, vagy csak nálam van kulcs csörgés? mer betettem olyan modot, aztán kivettem, és azóta kiléptem 2x is a játékból,de ha úgy ütközök akkor mindig csörög. Vagy betették volna rendesen?
-
törölt tag
Hali, van az a kormányom amit fentebb emlitettem,és ami így néz ki. a kormány mögött mindkét oldalon van füle, azok csak díszek, vagy van valami funkciója? csak mert nemreagál semmmire, és semmit nemtudok hozzá rendelni, és a driverben sem érzékeli,ahol kalibrálod a gombokat és a kormányt is.
-
barni1122
tag
Mindent részletesen megtalálsz ITT. Ne legyél gyökér/paraszt/bunkó/szabálytalan és senki nem fog jelenteni. Amennyiben a részletekre is kíváncsi, akkor olvasd végig a szabályokat, ha nem megy az angol, akkor egy kis megerőltetés után szívesen lefordítom neked a linkelt oldal tartalmát, de semmi extrát vagy kiskaput nem fogsz találni.
Blocking: blokkolja az utat stb.
Ramming: belemegy a másikba, kárt okoz a járművében stb...
Griefing/Insulting: Emberi normákat nem tűrően fejezi ki magát, oltogat, spammel vagy bármi ilyen...
Cheating: Csal. Kijátsza a speed limitet, megcsalja a feleségét stb...
Other: Minden más, ami neked nem tetszik... -
ogi88
tag
Helló!
Euro truck simulator 2 multiplayer nél mit jelent a Report?Tudom,hogy jelentés de azon belül ha jelentek valakit milyen következményei lesznek a feljelentett játékosnak?Meg ha engemet jelentenek akkor honnan tudom meg?
Ezek mit jelentenek játékon belül?
Blocking
Ramming
Griefing
Insulting
Cheating
Other -
cbmfan
senior tag
urak, "stoppost" hogy lehet felvenni? ezt találtam, szívesen elvinném egy körre

-
törölt tag
válasz
barni1122
üzenetére
hát igen
csak most valahogy nemfutja rá jelenleg, és nemtudom mikor tudom beszerválni majd 
csinalhatnának valamit, pl. aki lejátszik 1120 órát a gémből,akkor az ingyen megkapja, vagy valami hasonlót. mert ilyen kulcsok,csak úgy neten nemkeringenek, ha igen,az mind csak kamu. -
barni1122
tag
válasz
üzenetére
Nyilván azért nem tudták megcsinálni, mert veled nagyon ki akartak babrálni. Szerintem pontosan tudják, hogy mit, merre, meddig és hogyan érdemes csinálni. Ha eddig nem okozott gondot a DLC-k vásárlása, akkor szerintem ezután sem fogsz belehalni a franciába, főleg mivel ilyen újpeccs újpeccs betegségben szenvedsz.
-
törölt tag
Van olyan map, ami nemhal be a francia dlc hiányában?
és amit összelehet rakni úgy,hogy 1 fuvar van akár cca. 4-5000 km ? -
válasz
kovacs.dani
üzenetére
Ott a legfrisebb a driver?!
Ha igen, akkor a mobil vga-kat nem szereti a játék... Nem fogsz tudni mit csinálni vele. -
törölt tag
Hali. Van olyan mod ami kiirja a gémbe a mapon,hogy hol milyen kamcsi kereskedő van?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Paladin1492
üzenetére
Köszönöm.

-
Patch combining maps Russian Open Spaces + RusMap and ProMods
Road connections maps Russian Open Spaces 3.3 + RusMap 1.7.1 and ProMods 2.15
Credits:
Pavel Morozov
[link] -
válasz
kovacs.dani
üzenetére
Ha az integrált vga driver és a dedikált vga driver is fel van telepítve, akkor elméletben tudod kapcsolgatni, hogy melyik vga mikor menjen. Ezt általában a dedikált vga driverben tudod beállítani. Ott kellene megnézned a beállításokat. Esetleg bios/uefi-ben is, attól függ neked milyen a laptop.
-
válasz
kovacs.dani
üzenetére
Nézd meg. De lehet a mobil vga-val nem lesz kibékülve a játék.
-
válasz
kovacs.dani
üzenetére
A vga driver a legfrissebb? Mivel játszol? Integrált vagy dedikált vga?
-
kovacs.dani
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!
A játék grafikai beállításait nem tudom módosítani a Euro Truck Simulator 2 v1.26.2.0s-nál. Akármit akarok csinálni egyből kidob a windows-ba és kalap. Kérlek segítsetek!
Köszönöm!
-
törölt tag
nemazért,. de genya dolog,az,hogy annak nem megy a tsm akinek nincs meg a francia dlc..

-
Peathee
senior tag
válasz
üzenetére
Tegnap kicsit küzdöttem ezzel a Little Marathon WOT cuccal. Majdnem meg lett! Az a fő trükk, hogy a valós időben méri az 1 órát, ami nem is vészesen rövid idő a 100 tonnához. Én ATS-ben nyomtam Hoolbrok környékén főleg oda-vissza fuvarokkal. 98 mérföldet nyomtam vagy 4 szer. Meg lehet csinálni ezt, csak rá kell készülni.
- sűrű városias részen kell kezdeni. Én átmentem Los Angeles mellé, hogy 70-80 mérföld körüli fuvarokat dobjon fel, mert a Hoolbrook környéke nem ideális ehhez.
- a súlyra nagyon kell figyelni, hogy nehezeket vigyek (Autók kizárva)
- piros lámpánál nem állok meg
- automatikus parkolást nyomom azonnal a telepen
- ugyan azon a telepen belül választasz következő fuvart.Ahogy tegnap néztem 8-11 perc alatt meg lehet csinálni egy 85-90 mérföldes kanyart. Vagyis ha ezek jó nehéz fuvarok akkor, meg is vagyunk 5-6 ilyenből.
-
petrusz82
aktív tag
A következőben szeretnék segítséget kapni:
Egy modot szeretnék készíteni, ami tulajdonképpen lebutítja a jobboldali tükröt, míg a baloldali a játék menüjében beállított paraméterek alapján viselkedik.
Az "scs_extractor" segítségével kibontottam a "Base" és a "Def" mappát. Ezekben nem találtam.
-
Milka 78
nagyúr
A multiba lehet WOT-os fuvart vállain,mert engem azonnal lerúgott az oldal,hogy tiltott kiegészítőm van

Igaz az hogy a Scharzmuller trailer pack miatt van az egész? -
Vakegérke
félisten
válasz
Paladin1492
üzenetére
Köszönöm.

-
-
törölt tag
mar nemkell.lejött.amúgy,hogy kell sorba tenni? és vannak uj városok végre? vagy minden a régi,mer nincs benne semmi uj ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha jól értem,csak akkor tudom használni ezeket,ha az alap játékom is steames.

,de nagy nehezen kievickéltem.Amúgy nem ez az első ilyen fuvarom,de most az egyszer nem sikerült.Lehet a hó mód is beleszól.

Z0C!