- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
Szerintem nem leugrott! Ha ugrott volna, nem hadonászott volna a kezével. Egyszerűen elvesztette az egyensúlyát. Én is sokkot kaptam, pedig azt hittem, már negyven évesen nem érhetnek meglepetések...
-
JetiRulez
őstag
Nagyon ergya. Ha lenne bennem töltés biztosan megszakadtam volna, de így csak mosolyogtam.

-
törölt tag
Öcsém, azt hittem, hogy minket, magyarokat hülyeségben nem lehet fölözni. De sikerült.

-
Cthulhu Dawn
őstag
Kurv@szar...az első másodpercekben le lehet vágni, hogy ez lesz, utána meg már rohadt unalmas.
-
biker
nagyúr
ha-ha.
5mp után tudható, hogy mi lesz a vége, annyi erőt se vettek magukon, hogy a kamera és a bámészkodők arc-szöge jó legyen.
amatőrök... -
Annyira tudtam, hogy valami hasonló lesz!

Viszont a zene alatta, az nagyon ott van! Metál rajongó létemre szeretem Peter Gabrielt.Viktor77: Neked nem is kell smiley! Alapból vigyorogsz!
-
törölt tag
nagyon értelmes
-
szablya
aktív tag
Megrázó

-
mexicanraven
senior tag
Ge*ire vicces...

-
omg

-
nem_tom
őstag
Ezek is unatkozhattak.

(#2) Viktor77: Mi baj ezzel a videóval?
-
szombatitomi
senior tag
Pff...

-
eastsider
nagyúr
paródia, de elég gyér
-
bullseye
addikt
a musical-es jeleneteik jobbak...
a metrós meztelenkedés meg szánalmas. szóval kissé hullámzó minőség.
-
Ez így olyan aranyos ezzel az aláfestő zenével...
-
Valed
tag
fuuuuuuuu de durva
-
Dany007
veterán
Nemértem a lényegét... illetve igen, de mégsem. Szóval akkor nem értem, hogy ennek a lényegében mi a lényeg?
-
Viktor77
titán
Sokk.
Nem kéne ilyeneket linkelned. Késöbb törlöm a bejegyzést.
-
Alexios
veterán

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest