Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
quarros
tag
"Pedig azt jelenti, amit én írtam. Nyilván a másik MS termékhez képest „jobb” az Excele, nem a Calchoz képest." Látom egységsugarú userekkel nem sok dolgod volt. Ez az egész szituáció velem is meg történt csak nem mint eladó. Hanem tőlem kértek segítséget hogy látták az ismerősüknél hogy mennyivel jobb az új Office és azt akarják ők is otthonra maguknak. Mind ez egy olyan funkció miatt ami tudtam hogy az ő általuk mondott Office verzióban is benne kéne hogy legyen. Na nem akarom bőlére ereszteni a dolgot és kérdezték hogy hogy tudnák megszerezni olcsón. (Mert az meg bezzeg jól tudták hogy én olcsón szoktam venni szoftver licenceket ebay-en). Lényeg a lényeg átmentem hozzájuk megnéztem és Libre Office volt fent természetesen. Ekkor tudatosult bennem végleg hogy az egyszerű felhasználónál az Office, Word, Excel szóhármasa nem azt jelenti mint amit nekem vagy neked.
Viszont ha már itt tartunk akkor én kérdeznék valamit amire még nem találtam megoldást. Writerben ha az élőfej/header, élőláb/footer -nél lapszámozást akar csinálni az ember akkor az egy egyszerű dolog viszont ha az oldalanként akarnál az oldalak tartalmának megfelelő fejezet címet csinálni. Akkor azt hogy a bánatba lehet? Múltkor egy általam készített dokumentumban kénytelen voltam 9 külön odt-t csinálni emiatt.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő