Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
quarros
tag
"Pedig azt jelenti, amit én írtam. Nyilván a másik MS termékhez képest „jobb” az Excele, nem a Calchoz képest." Látom egységsugarú userekkel nem sok dolgod volt. Ez az egész szituáció velem is meg történt csak nem mint eladó. Hanem tőlem kértek segítséget hogy látták az ismerősüknél hogy mennyivel jobb az új Office és azt akarják ők is otthonra maguknak. Mind ez egy olyan funkció miatt ami tudtam hogy az ő általuk mondott Office verzióban is benne kéne hogy legyen. Na nem akarom bőlére ereszteni a dolgot és kérdezték hogy hogy tudnák megszerezni olcsón. (Mert az meg bezzeg jól tudták hogy én olcsón szoktam venni szoftver licenceket ebay-en). Lényeg a lényeg átmentem hozzájuk megnéztem és Libre Office volt fent természetesen. Ekkor tudatosult bennem végleg hogy az egyszerű felhasználónál az Office, Word, Excel szóhármasa nem azt jelenti mint amit nekem vagy neked.
Viszont ha már itt tartunk akkor én kérdeznék valamit amire még nem találtam megoldást. Writerben ha az élőfej/header, élőláb/footer -nél lapszámozást akar csinálni az ember akkor az egy egyszerű dolog viszont ha az oldalanként akarnál az oldalak tartalmának megfelelő fejezet címet csinálni. Akkor azt hogy a bánatba lehet? Múltkor egy általam készített dokumentumban kénytelen voltam 9 külön odt-t csinálni emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- Intel találgatós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest