Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
AA mellett zsebbe kell nyúlni és be kell tenni a gépbe egy HD 5800+ ... GTX 400+ szintű kártyát. Ennyi konzolport.
-
Eagl3
veterán
4870-el is csak low beállításokon lehet elérni játszható sebességet... ahogy tornázom feljebb a beállításokat, kapcsolom a szűrőket meg effekteket, iszonyatosan belassul a játék.
Érdekes, hogy pl. az AC2 is Ubisoftos game, mégis tökéletesen megy és azért nincs akkora eget verő különbség a két játék grafikája között. -
huszar90
aktív tag
Minden ati-snak, akinek fagy vagy sz.rul megy: Töltsétek le a 10.4 catalystot és szépen megjavul minden! Maúgy nem a warez verzió miatt van nekem eredti van és fagyott 4850-en. A driver frissités után javul. Le is van írva az ati oldalán hogy tartalmazza sc fixet.

-
Narxis
nagyúr
-
Thome
veterán
Beállítások? Átlagosan hány fps körül szalad? Mert nálam nem elég hogy 10-20 között, ami inkább a 10 fele konvergál, ráadásképp olyan swap is van némely hirtelen egérmozdulatnál, hogy az beszarás. Ennyire még az AVP se futott rosszul, pedig az se arról híres, hogy optimalizált.
-
wednesday
őstag
Az UBI sajnos nagyon az egyszerűsítés és az akció útjára lépett.

A következő "trendesítést" az új Ghost Recon rész is el fogja szenvedni. -
Thome
veterán
válasz
bishoplogan
üzenetére
Olyan szinten Casual, hogy már azok a szar feliratok zavarnak össze. Ez van. Gyerekeknek készült.
-
komzs
tag
Basszus, én a vidámparkos pályán elakadtam... már a pálya elejétől.
-
Thome
veterán
Amilyen sebességgel fut ati kártyán, az valami szégyen, ráadásként össze-vissza kifagy... Egyébként jó játék lenne, bár köze nincs az előző részekhez, egyszerűbb lett, de egyben furább, és én visszaakarom kapni az előző részek irányítási stílusát. Látszik, hogy ez is elkonzolosodott...

-
pzstm
titán
állítólag ez sem fenékig tejfel...ATI kártyások elég durván panaszkodnak.....
az meg már csak hab a tortán, hogy online multival vérpistike is játszhat coop-ban.....
-
akangels
tag
Nagyon jó kis játék lett
legalábbis nekem nagyon bejön ^^ sajnos ahogy elnéztem ki vették PC ből az osztott képernyős multit =( Pedig olyan jó lenne
de ha valaki mégis megtalálta az tájékoztasson róla
ubinak volt mostanába egy két felesleges játéka de ezigazán jó
AC2 sztem tök felesleges de ez csak egyedi vélemény ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

legalábbis nekem nagyon bejön ^^ sajnos ahogy elnéztem ki vették PC ből az osztott képernyős multit =( Pedig olyan jó lenne