- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizi990
senior tag
válasz
Speeedfire #11 üzenetére
Igen, Gnome3-ra gondoltam.
-
bizi990
senior tag
válasz
Speeedfire #6 üzenetére
GNOME Shell miért nem opció? Extension-ökkel nagyon jó felületet lehet benne összerakni.
-
bizi990
senior tag
Ja és igen az SQLDeveloper nem egy túl jó eszköz, de nem is annyira rossz. Kell egy SSD és akkor "gyorsan" is indul. PgAdminra, MSSQL Studiora köröket ver és a kb két éve használt TOAD-nál is jobban kézreáll nekem.
-
bizi990
senior tag
válasz
Speeedfire #3 üzenetére
Grub: igen, azért írtam, hogy az lehet nem a Mint hibája, csak rémlik, mintha beállítások között is be lehetne állítani.
Nekem Ubuntuval nem volt semmi szívás (12.04 az utolsó amit próbáltam/használok, frissebbet még nem). -
bizi990
senior tag
Sok éve Ubuntut használok, de unity miatt itthoni gépekre feltettem Mintet. Háát, nem értem miért szeretik, teli van buggal az egész. Legjobbak: hdmi-n nincs hang; hiába állítom be, hogy ne csinálja mindig kikapcsolja a képernyőt és le is zárja; grub-nál 10 s-et vár (lehet az én hibám). Most már csak egy Mint-es gép van, de már nagyon várom, hogy szabaduljak tőle.
Saját gépemen Ubuntu 12.04 van Gnome3-al, nagyon szeretem. Szerintem az új ubuntu most érte el azt a szintet a unity-vel, amivel indulniuk kellett volna, ha egyszer frissítem a gépem 14.04-re adok neki egy esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest