Új hozzászólás Aktív témák

• Speeedfire

félisten

válasz bizi990 #7 üzenetére

Nincs rá menüpont, ezt csak konfigban lehet beállitani.

Egy ideje használom már az sqldevelopert, de nem az igazi. Toad alatt annyi lehetőség van, hogy öröm használni, mindent a kezem alá rak. Nem kell trigger/sequence párost csinálni (tudom, nem egy nagy dolog), hanem magától megcsinálja.
    Riportok készitése, alternativ sql készitése akár hint-ekkel kiegészitve ha kell. stb stb
    SSD van, ram van. Szóval nem ölnek meg teljesen ezek a bugos java programok. :D

GNOME Shell alatt a siman 3-ast érted? Az sem rossz, de akkor inkább a cinnamon. A legjobb ablakozó, amivel eddig találkoztam és nem eszi meg a vasat sem.

bsh: Próbáltam már ilyenekre guglizni, de eredménytelenül. Rossz konfig/program okozza ezeket. Pl a mostani bill is biztosan valami frissités miatt van. Egyedül a hosszú i nem megy. Minden más igen és random dobja el a rendszer. Gép reset, oké. Dolgozok rajta és egyszer csak nincs.

Lehet, hogy nincs tökéletes rendszer, de a tökéleteshez közeli biztos van. Nem hiszem, hogy minden fejlesztő sz*rik a bug-okra és a visszajelzésekre.

Fr0z3n: Win 8-at semmi esetre se. Win 7-et már igen. :)
    Illetve csak azt hiszed, hogy nincs vele gond.

Új hozzászólás Aktív témák