Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speeedfire
    félisten

Ja és igen az SQLDeveloper nem egy túl jó eszköz, de nem is annyira rossz. Kell egy SSD és akkor "gyorsan" is indul. PgAdminra, MSSQL Studiora köröket ver és a kb két éve használt TOAD-nál is jobban kézreáll nekem.

Nincs rá menüpont, ezt csak konfigban lehet beállitani.

Egy ideje használom már az sqldevelopert, de nem az igazi. Toad alatt annyi lehetőség van, hogy öröm használni, mindent a kezem alá rak. Nem kell trigger/sequence párost csinálni (tudom, nem egy nagy dolog), hanem magától megcsinálja.
    Riportok készitése, alternativ sql készitése akár hint-ekkel kiegészitve ha kell. stb stb
    SSD van, ram van. Szóval nem ölnek meg teljesen ezek a bugos java programok. :D

GNOME Shell alatt a siman 3-ast érted? Az sem rossz, de akkor inkább a cinnamon. A legjobb ablakozó, amivel eddig találkoztam és nem eszi meg a vasat sem.

bsh: Próbáltam már ilyenekre guglizni, de eredménytelenül. Rossz konfig/program okozza ezeket. Pl a mostani bill is biztosan valami frissités miatt van. Egyedül a hosszú i nem megy. Minden más igen és random dobja el a rendszer. Gép reset, oké. Dolgozok rajta és egyszer csak nincs.

Lehet, hogy nincs tökéletes rendszer, de a tökéleteshez közeli biztos van. Nem hiszem, hogy minden fejlesztő sz*rik a bug-okra és a visszajelzésekre.

Fr0z3n: Win 8-at semmi esetre se. Win 7-et már igen. :)
    Illetve csak azt hiszed, hogy nincs vele gond.

Új hozzászólás Aktív témák